Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Toptransfer houdt sc Heerenveen financieel op het juiste pad

Laatste update:

Heerenveen heeft de winst over het boekjaar 2020/21 voornamelijk te danken aan de uitgaande transfer van Chidera Ejuke. De Nigeriaanse aanvaller vertrok augustus vorig jaar voor circa twaalf miljoen euro naar CSKA Moskou. Ejuke werd na Afonso Alves en Miralem Sulejmani, die jaren geleden voor respectievelijk 17 en 16,25 miljoen euro werden verkocht aan Middlesbrough en Ajax, de duurste uitgaande transfer uit de clubgeschiedenis.

Heerenveen heeft de zwarte cijfers ook mede te danken aan de steun van de achterban. Na de eerste drie competitieduels hielden strenge coronamaatregelen van het kabinet de stadions de rest van het seizoen leeg. De Friese club mocht alleen in april als testevenement tegen PEC Zwolle weer een deel van de fans in het Abe Lenstra Stadion verwelkomen. Heerenveen verkocht hierdoor minder seizoenkaarten, maar toch bleven 8.600 supporters hun club trouw. Zij zagen (deels) af van compensatie voor gemiste wedstrijden. De nettowinst van 2,8 miljoen euro werd tevens geboekt door kostenbesparingen en overheidssteun (NOW en TVL).

"Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken, maar de steun en de loyaliteit van onze supporters, sponsoren, vrijwilligers en iedereen die achter de club is blijven staan, was de afgelopen tijd meer dan ooit onmisbaar", zegt Cees Roozemond, algemeen directeur van sc Heerenveen. "Ik ben er trots op dat onze trouwe achterban de club zo massaal is blijven steunen. Mede dankzij hen kunnen we optimistische cijfers presenteren in een loodzwaar coronajaar."

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
8
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
5
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
51
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties