Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Liverpool wil Huijsen naast Van Dijk posteren en hoort torenhoge vraagprijs'

Laatste update:

Roma leent Huijsen sinds begin januari van Juventus voor een huursom van zo'n 700.000 euro. Komende zomer keert de tweebenige centrale verdediger in principe terug naar Turijn, al denkt Liverpool daar anders over. The Reds willen Huijsen dolgraag overnemen van Juventus, waar hij tot medio 2028 vastligt.

Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Huijsen op zo'n 10 miljoen euro, al gaat Juventus met een dergelijk bedrag logischerwijs niet akkoord. De Italiaanse grootmacht ziet in Huijsen een potentiële topverdediger en wil bij een vroegtijdig vertrek uit het Allianz Stadium minstens 40 miljoen euro zien.

Liverpool hoopt nog iets van die vraagprijs af te kunnen snoepen, maar weet dat Huijsen ook goed in de markt ligt in Duitsland. Onder meer Borussia Dortmund en RB Leipzig volgens de boomlange mandekker op de voet. Huijsen heeft in ieder geval behoorlijk wat indruk gemaakt tijdens zijn debuutseizoen in de Serie A.

De in Nederland geboren verdediger, die onlangs koos voor een interlandcarrière met Spanje, debuteerde eind oktober in de hoofdmacht van Juventus. Sinds zijn huurtransfer naar Roma kwam Huijsen twaalf keer in actie namens i Giallorossi. De verdediger is niet alleen defensief ijzersterk, maar wist ook reeds tweemaal te scoren en een assist af te leveren.

Het aantrekken van Huijsen, die in 2021 voor 470.000 euro overkwam van Málaga CF, blijkt een gouden zet voor Juve. Volgens de roze sportkrant kan de huidige nummer drie van de Serie A ook behoorlijk verdienen aan een andere centrumverdediger. Manchester United zou bereid zijn de afkoopsom in het contract van Gleison Bremer te lichten (60 miljoen euro). La Gazzetta rept over een totaalbedrag van 100 miljoen euro dat Juventus alleen al kan verdienen met de verkoop van de twee defensieve krachten.

De tweevoudig winnaar van de Champions League zou er wel rekening mee houden dat minstens één centrumverdediger de club gaat verlaten. Zodoende is Juventus zelf eveneens op zoek naar defensieve versterkingen. Bologna-verdediger Riccardo Calafiori staat hoog op het lijstje in Turijn.

Meer nieuws

Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
2
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
47
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
19
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
91
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
30
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties