Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Trainer Anderlecht reageert op loting tegen AZ en ziet één groot voordeel

Laatste update:

AZ verzekerde zich donderdagavond van de kwartfinale van de Conference League door Lazio over twee duels met 4-2 uit te schakelen. Anderlecht was tegelijkertijd te sterk voor Villarreal; na een 1-1 gelijkspel in Brussel was de ploeg van doelman Bart Verbruggen in Spanje met 0-1 te sterk, door een doelpunt van Islam Slimani. In de kwartfinales, die op donderdag 13 en 20 april plaats zullen vinden, nemen Anderlecht en AZ het dus tegen elkaar op. Eerst in Brussel, een week later in het AFAS Stadion.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"AZ doet het erg goed dit seizoen, zowel in de competitie als op Europees niveau", blikt Riemer vooruit. "Ze hebben een Deense spits, Jens Odgaard, die ik ken, dus ik volg ze al een tijdje. Het Nederlandse voetbal bevat veel elementen waar wij respect voor hebben en waar we ons als team ook mee kunnen identificeren. Ik verwacht dus een zeer interessante wedstrijd."

Riemer hoopt daarbij dat steun van de Anderlecht-fans de doorslag kan geven. "Ik zie een groot voordeel voor onze fans aangezien het maar drie uur rijden is van Brussel. Hun steun is zo belangrijk voor ons. Ze hebben ons gepusht om de lat steeds hoger te leggen. Als ze massaal aanwezig zijn in het Lotto Park én in Alkmaar, kan dat een echte game-changer zijn voor ons. Ook wat onze voorbereiding en het herstel betreft, is het een positieve loting aangezien we niet te lang hoeven te reizen."

Reactie Pascal Jansen
Op de clubwebsite van de Alkmaarders heeft ook AZ-trainer Pascal Jansen gereageerd op de loting. Naar eigen zeggen had hij geen voorkeur qua tegenstander. "Het was leuk geweest als we tegen het Lech Poznan van John (van den Brom, red.) hadden gemoeten. Maar dat moeten we dan nog maar even uitstellen." Net als zijn collega ziet Jansen een voordeel in deze loting. "We hoeven niet zo ver te reizen. Er is de afgelopen tijd een hoop gebeurd bij Anderlecht, waaronder een trainerswissel. Ze hebben twee pittige Europese tegenstanders uitgeschakeld, waaronder Villarreal. Dan kan je wel wat. Het is een mooi moment om elkaar te treffen."

Wie denk jij dat favoriet is om door te gaan naar de halve finale?

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0
Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - FC Utrecht
0
Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
6
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
12
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
63

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties