Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Trainer van Leeds meldt hoopgevend nieuws voor Feyenoord inzake Sinisterra

Laatste update:

Leeds zit momenteel in de maag met transferperikelen rond drie spelers: Gnonto, Sinisterra en Helder Costa. Met name de eerste twee, voor Feyenoord-supporters bekende namen, zouden dit seizoen flink van waarde kunnen zijn in de Championship. Er was onduidelijkheid over welke spelers in hun contract over een degradatieclausule beschikken, maar Farke maakt daar nu een einde aan. Sinisterra kan voor een gelimiteerde transfersom vertrekken bij Leeds, terwijl Gnonto niet te koop is. De getalenteerde Italiaan heeft contractueel gezien geen poot om op te staan, maar weigert om nog langer voor Leeds te spelen.

Sinisterra zou, voor een nog onbekend bedrag, wel kunnen vertrekken bij Leeds. "De situatie van Luis is anders. Hij heeft een ontsnappingsclausule in zijn contract en juridisch gezien is er nog onduidelijkheid over de formulering daarvan. Wij willen in juridisch opzicht eerst duidelijkheid, waardoor hij voorlopig niet meetraint met de groep, omdat hij zich niet volledig op het voetbal kan concentreren." Feyenoord verkocht Sinisterra vorige zomer voor 25 miljoen euro aan Leeds. Of de regerend landskampioen de ontsnappingsclausule kan ophoesten, is onbekend. Volgens 1908.nl zet Feyenoord in eerste instantie in op een huurdeal, terwijl Leeds Sinisterra het liefst verkoopt. Een verhuur is volgens de FIFA-regels nog wel mogelijk, in tegenstelling tot wat eerder werd gemeld door diverse media.

Sinisterra, die in Engeland een behoorlijk Premier League-salaris ontvangt, kan ondertussen ook naar clubs uit LaLiga en de Bundesliga. Daarnaast zou de zevenvoudig Colombiaans international zijn aangeboden bij Olympique Marseille. De Franse topclub was vorige zomer al geïnteresseerd in de diensten van Sinisterra, maar zijn voorkeur ging destijds uit naar het spelen in de Premier League. Sinisterra maakte indruk op de clubleiding van Marseille tijdens het gewonnen tweeluik van Feyenoord in de halve finale van de succesvolle Conference League-campagne (2021/22). Ondanks veelvuldig blessureleed wist hij bij Leeds tot dusver uitstekende cijfers te noteren.

Meer nieuws

Crysencio Summerville is een serieuze optie voor Slot bij Liverpool
1
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
23
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties