Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Driessen heeft opmerkelijke primeur over Oranje bij eventueel verloren finale

Laatste update:

"Toevallig sprak ik gisteren Marianne van Leeuwen, de directeur van de KNVB en die zei ook: 'Wat raar, er staat eventueel een huldiging op het programma als je tweede wordt'", legt Driessen uit tegen verslaggeefster Noa Vahle.

De journalist kan daar met zijn hoofd niet bij: "Ik zei tegen Van Leeuwen: 'Wat is dat voor idioterie? Je komt hier toch om te winnen?' Toen zei ze: 'Nee, nee, daar ben ik ook helemaal niet voor, gaan we niet aan beginnen.'"

Driessen kreeg vervolgens te horen dat de wens bij de gemeente Amsterdam er toch is om ook bij de tweede plaats een huldigingsrondvaart te doen. "Ze gaf aan dat de gemeente Amsterdam alles in het werk stelt en er alles aan doet om dingen op te bouwen en voor te bereiden, er worden kosten gemaakt."

"Voor een rondvaart voor een tweede plek... Als tweede ga je toch het water niet op, kom op", zegt Driessen. "Ik vind niet dat het EK geslaagd is als je tweede wordt, of de halve finale haalt. Je moet gewoon het toernooi winnen."

Johan Derksen vindt het eveneens heel vreemd en stelt dat de gemeente Amsterdam zich beter kan focussen op andere zaken. "Dat moet je als speler weigeren. Je gaat als Oranje-international dan toch niet op zo'n boot staan?", zegt de Snor. Wilfred Genee stipt aan dat er na het WK 2010 ook een huldigingsrondvaart plaatsvond in Amsterdam toen Oranje verliezend finalist was. "Dat sloeg toch als een tang op een varken?"

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

EK-succes van Nederlands elftal heeft vervelende gevolgen voor Ajax
3
Chiellini kraakt Koeman om één specifieke selectiekeuze bij Nederlands elftal
6
De miljoenenaankoop van Feyenoord die Vinícius van het scoren wist te houden
10
Deschamps overweegt ster op de bank te zetten door dreiging Williams en Yamal
9
Fàbregas en Como nog altijd in de race om internationale topverdediger te halen
4
Afellay geniet van Oranje-international: 'Hij is hét boegbeeld van Nederland'
14

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties