Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Turks toptalent tekent definitief driejarig contract bij Juventus

Laatste update:

Bayern vond de financiële eisen van Yildiz te gortig. Sportief gezien had de club hem graag in München gehouden. "Kenan is een jonge en talentvolle speler die we graag hadden geholpen in zijn verdere ontwikkeling. Helaas was het niet realistisch om aan zijn financiële eisen te voldoen. Daarom hebben we besloten dat het beter is om hem te laten gaan", aldus technisch directeur Hasan Salihamidzic. Yildiz werd geboren in het Duitse Regensburg en speelde tien jaar lang in de jeugd van de Beierse club.

Toch lijkt Bayern de komende jaren goed te zitten op Yildiz' positie. Thomas Müller doet nog altijd zijn ding en jongeling Jamal Musiala liet in het afgelopen seizoen zien een goudmijn te zijn voor trainer Julian Nagelsmann. Musiala wordt in februari pas twintig en moet in de komende jaren het stokje definitief overnemen van Müller. Het kroonjuweel van Bayern ligt nog vast tot medio 2026. Hij zal de komende jaren in ieder geval geen last hebben van een concurrentiestrijd met Yildiz.

Yildiz sluit bij Juventus in eerste instantie aan in de jeugd, maar de verwachting is dat hij al snel de overstap zal maken naar de hoofdmacht. Het talent staat er internationaal gezien al jaren goed op. Tijdens het afgelopen seizoen speelde Yildiz al drie keer mee in de Youth League bij Bayern Onder 19. De ontwikkeling van de Turk schoot vooruit toen hij ging groeien. Yildiz is inmiddels een lange en sterke aanvallende middenvelder die veel meters maakt en vaak voor het doel te vinden is. Juventus trok daarnaast Ivano Srdoc aan van HNK Rijeka, de Kroaat tekent ook een contract tot medio 2025.

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
4
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
11
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties