Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ultra's van Ajax-opponent Marseille hebben confrontatie met spelers

Laatste update:

Eerder dit seizoen liep de ploeg ook al plaatsing voor de groepsfase van de Champions League mis toen het na penalty's werd uitgeschakeld door Panathinaikos. De Ajax-opponent kwam dit weekend voor de derde keer dit seizoen niet verder dan een gelijkspel, dit keer zelfs tegen een laagvlieger in de vorm van Toulouse. Deze wedstrijd bleek voor een aantal fanatieke supporters de druppel.

"Maak je shirt nat of ga weg", klonk het tijdens de wedstrijd al vanaf de tribunes in het Stade Vélodrome. Na afloop werden de spelers door de ultra's geconfronteerd met de in hun ogen teleurstellende prestaties. "Het is normaal dat de supporters veel van ons eisen", vertelde basisspeler en aanvoerder Valentin Rongier na afloop voor de camera bij Prime Video. "Maar er zitten geen saboteurs in deze groep en dat is ook te zien, denk ik."

Ook trainer Marcelino ziet dat zijn ploeg nog niet het gewenste niveau haalt. "We mistten vandaag precisie in de laatste fase van de aanval, onze aanvallers hadden pech", vertelt de Spaanse coach. "We moeten meer als een team spelen, maar waar ik me het meest zorgen om maak is hoeveel moeite we hebben met scoren."

Ligue 1
Olympique Marseille
0 - 0
Toulouse

Meer nieuws

Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
2
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
42
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
43
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
39
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties