Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Hij levert kwaliteit en dat vragen we van hem, de intentie is goed'

Laatste update:

Volgens Omroep Gelderland heeft de oefenmeester van de Achterhoekers het gevoel dat zijn club door Gyasi aan het lijntje is gehouden. De Graafschap zou met de van AZ overgekomen speler in gesprek gaan over een contract, maar Gyasi stelde de geplande onderhandelingen steeds uit. De reden daarvan blijkt nu dat FC Twente interesse heeft in de vleugelspeler en dat hij daarop wilde wachten.

Roelofsen heeft dit niet geaccepteerd en heeft Gyasi per direct uit de selectie gezet. De van AZ afkomstige voetballer speelde overigens nog maar één wedstrijd voor de Superboeren; tijdens de met 2-0 verloren uitwedstrijd tegen Vitesse mocht hij een kwartier voor tijd invallen. Wel scoorde Gyasi afgelopen maandag nog drie doelpunten voor Jong De Graafschap tegen de leeftijdsgenoten van FC Groningen.

Update 13:45 uur - Ontevreden Roelofsen slachtoffert na Gyasi ook andere aanwinst
Ook Ziguy Badibanga is uit de gratie gevallen bij De Graafschap-trainer Richard Roelofsen. De rappe aanvaller zit niet bij de selectie voor het duel met RKC Waalwijk. "Ik ben niet tevreden over zijn inzet op de trainingen", geeft Roelofsen aan via de officiële kanalen van de club. "Dat past ook weer in het verhaal van de honderd procent commitment die wij eisen. Ook de medische staf en de rest van de technische staf staat achter dit besluit."

Update 20 maart 12:40 uur - Roelofsen heeft aanvaller Badibanga 'zeker nog niet opgegeven'
De Graafschap-trainer Richard Roelofsen heeft de van Anderlecht gehuurde Ziguy Badibanga uit de selectie gezet, maar sluit niet uit dat de aanvaller dit seizoen nog terugkeert bij de Achterhoekers. Na een gesprek met de clubleiding van de Brusselse club volgt maandag een onderhoud tussen Roelofsen en Badibanga. "Ik heb hem zeker nog niet opgegeven", vertelt de coach aan de Gelderlander. "Maar het is helemaal aan hem of hij terugkeert in de selectie." Aan Omroep Gelderland laat Roelofsen weten dat Badibanga weet dat het nu buigen of barsten is. "Het is aan Ziguy. Hij traint niet zoals wij het willen en als we nu nog moeten uitleggen dat het vijf voor twaalf is geweest, dan snap je het niet."

Update 11 april 13:55 uur - 'Hij levert kwaliteit en dat vragen we van hem, de intentie is goed'
Ziguy Badibanga keert terug in de wedstrijdselectie van De Graafschap. De van Anderlecht gehuurde aanvaller was tijdelijk verbannen, maar kan donderdag tegen FC Utrecht weer meedoen. "Ik ben heel tevreden over wat hij gisteren en vandaag heeft laten zien", legt Richard Roelofsen uit op de website van De Graafschap. "Hij levert kwaliteit en dat vragen we van hem. De intentie is goed. Want wat wij van hem wilden zien, is dat hij echt bezig is."

-
Vind je dat Richard Roelofsen goed opgetreden heeft?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
1
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties