Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Newcastle bevestigt vertrek: 'Dit was in het belang van de club'

Laatste update:

Carver stond als interim-manager voor de groep en hoopte op een vaste aanstelling, maar volgens de BBC is de coach ontslagen. Datzelfde geldt voor assistent Steve Stone. De vijftigjarige Carver stond tijdens de laatste twintig wedstrijden van het afgelopen seizoen voor de groep bij Newcastle, maar wist dus nauwelijks successen te vieren.

Met het vertrek van Carver maakt Newcastle de weg vrij voor Steve McClaren, die zonder baan zit sinds zijn afscheid bij Derby County en de belangrijkste kandidaat is om de nieuwe hoofdtrainer te worden op St. James' Park. McClaren is momenteel nog op vakantie, maar keert volgende week terug en zal vermoedelijk dan zijn contract tekenen bij the Magpies.

Update 10.02 uur - Newcastle bevestigt vertrek: 'Dit was in het belang van de club'
Newcastle United heeft bevestigd dat interim-trainer John Carver vertrekt. De opvolger van Alan Pardew was graag de eindverantwoordelijke gebleven bij the Magpies, maar de clubleiding heeft gekozen voor Steve McClaren. Carver schijnt daarbij te hebben neergelegd: "Na gesprekken met John hebben we in gezamenlijk overleg besloten dat dit is het belang van de club was", vertelt algemeen directeur Lee Charnley op de officiële website van Newcastle.

Steve McClaren lijkt me een goede coach voor Newcastle United

Meer nieuws

Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
16
Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
7
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
35
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties