Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Basten fel op Ajax: 'Een catastrofe. Iedereen kijkt toe. Onvoorstelbaar'

Laatste update:

"Het is gewoon hartstikke pijnlijk", begint de oud-voetballer en -trainer. "Dat wat je vreesde, wordt nu realiteit. Het is gewoon een drama. Slechte aankopen, geen niveau, een technisch directeur die zegt: 'In november mag je ons gaan beoordelen.' Ik weet niet hoor, maar dan heb je volgens mij de verkeerde club gekozen. Vanaf dag één moet je presteren bij Ajax."

Van Basten geeft aan dat 'een voorbereiding er is om jezelf voor te bereiden'. "Ik weet niet waar ze die tegenwoordig voor gebruiken, maar normaal is de voorbereiding er om het team te laten samenspelen, tactisch er dingen in te slijpen en dan pas begin je aan de competitie." Presentator Wytse van der Goot geeft aan dat Ajax het team pas laat op orde had omdat ze eerst moesten verkopen voordat ze zelf konden investeren. "Nou, dat is dus al slecht", reageert Van Basten. "Vorig jaar was het al een bende, maar de bende is alleen maar groter en slechter geworden. Het wordt een catastrofe, wat er allemaal gaat gebeuren."

Dick Advocaat, eveneens te gast aan tafel, wijst naar PSV. "Die hadden ook geen geld, hè. Maar die kopen van te voren wel Jerdy Schouten omdat ze het gevoel hadden dat Ibrahim Sangaré weg zou gaan." Van Basten: "Bij Ajax is er gewoon geen beleid. Je hebt geen algemeen directeur. Vorig jaar zat Edwin van der Sar er nog, maar toen was het ook al een bende. Oké, Jan van Halst wordt tijdelijk aangesteld, maar uiteindelijk hoeft niemand verantwoordelijkheid af te leggen aan iets of iemand. Mislintat is binnengekomen, heeft een trainer aangesteld en is met de portemonnee gaan winkelen. Dat is het. Het gebeurt allemaal en iedereen kijkt toe. Onvoorstelbaar."

Meer nieuws

Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
7
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
51
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
49
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
41
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties