Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Basten: 'Hopelijk blijft hij, maar hij kan slagen bij Liverpool of Bayern'

Laatste update:

"Ik vind Slot echt heel goed", geeft Van Basten aan. "Ik hoop dat hij langer in Nederland blijft, want het is een verrijking voor het Nederlandse voetbal. Hij kan echt overal terecht: Bayern München, Liverpool... daar ben ik echt van overtuigd."

Meer: Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord | Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool

"Ik hoop dat hij in Nederland blijft, maar ik ben ervan overtuigd dat hij het overal kan. Ik heb een paar keer met hem gesproken, en hij gaat heel goed met de spelersgroepen om. Tactisch is hij natuurlijk ook zwaar goed onderlegd."

"Ik kan zijn ideeën goed uitleggen, hij is rustig én intelligent", vervolgt de analist. "Wat mij betreft is hij echt een toptrainer. Ik denk wel echt dat hij bij iedere club terecht kan, ook bij moeilijke clubs. Hij is heel slim in zijn woordkeuzes."

"Hij heeft heel veel kwaliteiten en hij laat het op ieder niveau zien. Eerst deed hij het al bij AZ, en nu bij Feyenoord. En Feyenoord is echt een ingewikkelde club. Al drie jaar heeft hij het goed voor elkaar, terwijl PSV en Ajax veel meer mogelijkheden hebben qua geld."

"Hij zou echt overal passen. Als je AZ en Feyenoord aan het voetballen krijgt, dan krijg je ook grote clubs als AC Milan aan het voetballen. Je ziet heel duidelijk zijn hand terug waar hij de trainer is."

"Ik denk dat het zelfs makkelijker voor hem wordt op een hoger niveau, want hij heeft betere spelers die zijn ideeën sneller begrijpen", besluit Van Basten. "Uiteindelijk denk ik ook dat hij slim genoeg is om koppige spelers goed te sturen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
2
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
10
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties