Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Meijde: 'Je ziet dat hij aan het zuigen is bij PSV; dat geeft irritatie'

Laatste update:

In het gewonnen duel met NEC (4-0) kreeg PSV in de 87ste minuut een strafschop, die uiteindelijk benut werd door Ricardo Pepi. Voorafgaand aan de penalty discussieerden Lozano, Pepi en Johan Bakayoko over wie mocht aanleggen, waarna trainer Bosz dus Pepi aanwees als tweede man achter Luuk de Jong. "Je zag nu wel dat het gezeik meteen begon met die penalty", reageert Van der Meijde die naar beelden kijkt van het penaltymoment.

Meer: Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz moet in elke linie knopen doorhakken | Valentijn Driessen hekelt PSV: ‘Ze zeggen het één en doen het ander’

"Het is echt een mannetje dat een beetje irritant is; altijd een beetje aan het zuigen. Op een gegeven moment krijg je dan ook wel irritaties onderling. Hij is wel altijd zo geweest. Het publiek gaat dan ook fluiten naar Pepi omdat hij de strafschop neemt", aldus Van der Meijde. Wim Kieft vindt dat er niet te veel aandacht geschonken moet worden aan het moment van discussie. "In principe is er niet zoveel gebeurd toch? Van tevoren weet je dat Lozano die bal wil hebben, en helemaal als het publiek ook nog zijn naam gaat roepen. Peter Bosz heeft dat toch prima opgelost? Hij zegt gewoon dat het niet de afspraak was, want Bosz kan ook denken: laat het maar gaan."

"Die gozer gaat echt wel belangrijk zijn voor PSV", vervolgt Kieft. "Zeker voor het Nederlandse niveau is dit gewoon een hele goede speler. Hij zal toch niet op de bank komen te zitten. Noa Lang is nu ook weer twijfelachtig. Het is wel een probleem met Lang trouwens. Als je zó vroeg in het seizoen al twee keer geblesseerd raakt... Al wordt Lang voor woensdag klaargestoomd, dan moet hij in het weekend weer rusten. Op een gegeven moment speelt de beste gewoon", besluit de analist.

Eredivisie
PSV
4 - 0
NEC

Meer nieuws

Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
1
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
39
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
43
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
39
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties