Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NOS noemt opvallende speler als nieuw 'wapen' na training van het Nederlands elftal

Laatste update:

Ronald Koeman gunde zijn spelers daags na de 1-2 overwinning op Polen een enigszins rustige training. De selectie kreeg bezoek van familie en kreeg de middag vrijaf.

Toch werd er aan het begin van de maandag wel degelijk getraind, waarbij er onder meer in partijvorm werd geoefend. In dat laatste onderdeel maakte Bergwijn een goede indruk, onder meer door twee keer te scoren.

"Iedereen komt wel in vorm kan je zien", aldus Stekelenburg, die aanwezig was bij de training. "Nederland heeft meerdere wapens op de bank en wie ook een wapen aan het worden is, is Steven Bergwijn."

"Hij is in vorm", vervolgt de verslaggever zijn relaas. "Misschien nog wel beter in vorm dan we het hele jaar bij Ajax hebben gezien. Wie weet dat hij later in het toernooi nog van waarde kan zijn."

Tijdens de overwinning op Polen bleef Bergwijn negentig minuten lang op de bank. Koeman bracht Georginio Wijnaldum, Donyell Malen, Jeremie Frimpong en Wout Weghorst om de 1-1 stand van het scorebord te schieten, en met succes.

Aanstaande vrijdag vervolgt Nederland het EK met het belangrijke duel met Frankrijk. In Leipzig wordt om 21:00 uur afgetrapt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Slowakije - Roemenië
0
Live meepraten op het EK: Oekraïne - België
4
Phil Foden verlaat trainingskamp tijdelijk en keert terug naar Engeland
10
'Gerónimo Rulli brengt groot offer om Ajax deze zomer te kunnen verlaten'
8
'Meneer Van Dijk doet dat niet, die hangt de hele wedstrijd Beckenbauer uit'
30
Barnábas Varga succesvol geopereerd en ontslagen uit het ziekenhuis
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties