Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem neemt het op voor Wijnaldum: 'Ik had gezegd: 'Opdonderstralen''

Laatste update:

Wijnaldum ging in gesprek met Vahle over de misstanden in Saudi-Arabië en het beeld dat hij heeft van het land nu hij er ruim een half jaar woont. "Het is me heel goed bevallen. Voor mij zijn de leefomstandigheden heel goed. Ik heb helemaal niets gezien van wat daar gebeurt. Mensen moeten de situatie beoordelen als ze er zelf geweest zijn."

"Elk land heeft zijn goede en slechte dingen", ging de negentigvoudig international van Oranje verder. "Dat heeft Nederland ook, dus Saudi-Arabië ongetwijfeld ook. Het beeld dat me werd geschetst is heel anders dan het beeld dat ik nu bij het land heb." Vahle vroeg vervolgens aan Wijnaldum of 'hij het niet scheef vindt om Vandaag Inside te boycotten na een opmerking van Johan Derksen over muzikant Akwasi en daarna naar Saudi-Arabië te verkassen'.

"Als je iets over racisme zegt dan moet je ook dit en dat doen. Als je het over mensenrechten hebt... In Nederland heb je ook de toeslagenaffaire, maar niemand verbiedt spelers om in de Eredivisie te spelen", aldus Wijnaldum, die veel kritiek kreeg op deze woorden.

Van Hanegem steunt Wijnaldum


In de podcast van het Algemeen Dagblad wordt het interview van Wijnaldum nabesproken. Van Hanegem zou als speler helemaal geen zin hebben om in gesprek te gaan met de media. "Ik zou helemaal niks zeggen tegen die journalisten", begint de Kromme. "Ik heb daar helemaal geen boodschap aan."

"Al die mensen willen alles beslissen. 'Dit mag niet, dat mag niet, je mag dat niet.' Dat willen zij allemaal uitmaken. Als ik nu zou spelen, zou ik zeggen: 'Opdonderstralen jullie. Jullie beslissen niet wat ik vind. Niemand.' Bij hen is dat wel zo." Wijnaldum gaf tijdens de mediadag van Oranje ook aan dat hij afgelopen zomer graag had teruggekeerd bij Feyenoord, maar niet zoveel geld wilde inleveren om dat te bewerkstelligen.

"Mensen vinden hem geen echte Feyenoorder omdat hij niet heel veel wilde inleveren om terug te komen", zegt Wessel Penning, AD-nieuwschef. "Ze vergeleken dat met Robin van Persie, Dirk Kuijt en Giovanni van Bronckhorst, die wel hebben ingeleverd om terug te komen."

"Maar jij begrijpt dat Wijnaldum die keuze heeft gemaakt?" Van Hanegem: "Als ze het in die periode aan Kuijt en die andere gasten hadden gevraagd, hadden zij het ook gedaan. Dat is heel makkelijk nu."

Ben jij het eens met Van Hanegem?

Meer nieuws

De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
6
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Manchester United boekt knappe zege op Newcastle maar koopt daar niets voor
12
Chelsea profiteert optimaal van puntenverlies Newcastle United
10
Club die twee jaar geleden nog Oranje-international afleverde staat op omvallen
7
Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties