Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Hanegem zag 4 Feyenoorders door het ijs zakken: 'Heb je er weinig kijk op'

Laatste update:

Volgens Van Hanegem is deze voorsprong zo groot dat PSV het kampioenschap niet meer kan ontgaan. Bosz verraste zondag tegen Feyenoord door met Jerdy Schouten in het hart van de defensie te starten. De Oranje-international kreeg de voorkeur boven André Ramalho.

Meer: Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC

Volgens De Kromme had Feyenoord misschien wel wat opportunistischer kunnen spelen tegen de Eindhovense centrumverdedigers Olivier Boscagli en Schouten. "Prima spelers, maar geen echte verdedigers", schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

PSV kwam in De Kuip na rust op een 0-2 voorsprong via Ismael Saibari en Boscagli. Dankzij een aansluitingstreffer van Santiago Gimenez, in de 81ste minuut, werd de spanning in de wedstrijd teruggebracht. "Dat was pas toen Feyenoord alle remmen los gooide, maar het was te laat", aldus Van Hanegem.

De columnist zag Feyenoord zowel midweeks in de Champions League tegen Atlético Madrid (1-3 verlies) als zondag tegen PSV 'kinderlijke fouten' maken. "Twee eigen doelpunten tegen Atlético Madrid, dat verzin je bijna niet. Lutsharel Geertruida zit niet in zijn beste fase van zijn loopbaan. Hoe hij nu weer de eerste treffer van PSV inleidde, dat zag er slecht uit."

Van Hanegem zag meer Feyenoorders tegen PSV niet het gewenste niveau halen. "Hartman gaat er zo onbesuisd in dat hij niet alleen Teze uitschakelt, maar ook zichzelf. Ivanusec heeft één goede wedstrijd gespeeld voor Feyenoord en dat was maanden terug."

Ook begrijpt hij de keuze van Slot niet om tegen PSV met Ramiz Zerrouki te beginnen. "De mensen schreeuwden moord en brand dat Zerrouki niet speelde tegen Atlético Madrid, maar als je echt denkt dat hij het verschil had gemaakt tegenover Griezmann dan heb je er weinig kijk op. Ook Zerrouki was niet best tegen PSV."

Eredivisie
Feyenoord
1 - 2
PSV

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
19
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
334

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties