Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS

Laatste update:

Volgens de Spaanse sportkrant heeft Nacho gedurende het seizoen het verlangen ontwikkeld om elders een nieuw avontuur aan te gaan. Bij Real Madrid beschikte hij over een aflopend contract, wat dus niet verlengd zal gaan worden.

Ook vorig seizoen gingen de geruchten dat Nacho zou vertrekken bij Real Madrid, maar toen besloot hij uiteindelijk om zijn contract met een jaar te verlengen. Nu zal hij alsnog zijn gewenste transfer gaan maken.

Die transfer zal niet binnen Europa zijn. Naar verluidt meldde Inter zich vorig jaar voor de verdediger, maar die interesse is inmiddels gezakt, waardoor Nacho verder zal moeten kijken.

Daarom ligt de MLS volgens Marca het meest voor de hand, omdat Nacho graag het voetbal wil ervaren in totaal andere omstandigheden. Hij verlaat Real Madrid met een voldaan gevoel, daar hij dit seizoen vaak aanvoerder was en de landstitel en de Supercup won.

Bovendien is hij met Real Madrid nog altijd in de race voor de Champions League. De ploeg staat in de halve finale van het miljardenbal tegenover Bayern München. In de heenwedstrijd in München werd het 2-2, waardoor woensdag nog alles mogelijk is.

Nacho zal Real Madrid verlaten als een waar clubicoon. In totaal speelde de mandekker 469 wedstrijden voor de club en wist hij vier keer landskampioen te worden. Bovendien legde hij vijf keer beslag op de Champions League.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
2
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
8
Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
8
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
19
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties