Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbeek verliest met angstig FC Twente van oude club

Laatste update:

Twente was nochtans met een goed gevoel afgereisd naar Friesland. De Tukkers plaatsten zich midweeks onder aanvoering van een ontketende Adam Maher voor de halve finales van de KNVB Beker en wonnen bovendien in de laatste vier seizoenen driemaal in het Abe Lenstra Stadion. De ploeg van Gertjan Verbeek, die tegenover zijn ex-werkgever stond, speelde echter een matige wedstrijd en mocht van geluk spreken dat het de rust haalde zonder kleerscheuren.

Heerenveen was de bovenliggende partij in de eerste 45 minuten en verscheen na een kwartier voetballen voor het eerst gevaarlijk voor het doel van Twente. Arber Zeneli werd de diepte ingestuurd door Stijn Schaars, maar de buitenspeler slaagde er niet in de bal voorbij Joël Drommel te krijgen. Zeneli dwong de doelman van Twente op het half uur opnieuw tot een redding. De bezoekers stelden daar in het eerste bedrijf weinig tegenover.

In de tweede helft wist Heerenveen zichzelf alsnog te belonen. Zeneli bracht de bal halverwege de tweede helft uit een vrije trap in het strafschopgebied van Twente, waar Höegh klaar stond om binnen te koppen. Het team van Streppel liet daarna na de definitieve beslissing in het duel aan te brengen, waardoor Twente mocht blijven hopen op een resultaat. De ploeg van Verbeek probeerde er ook nog wel een slotoffensief uit te persen, maar kon een nederlaag uiteindelijk niet afwenden.

-
Verdiende sc Heerenveen de zege?

Meer nieuws

Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
0
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
79
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
2
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
13
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties