Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat

Laatste update:

Door een versoepeling van de regels van de FIFA heeft Brenet nu de mogelijkheid om voor Curaçao uit te komen. Bondscoach Dick Advocaat wil daar meteen gebruik van maken, gezien het feit dat hij de dertigjarige verdediger heeft opgenomen in de definitieve selectie.

Brenet is momenteel clubloos, daar zijn contract bij FC Twente eind maart werd verscheurd. De rechtbank in Almelo bepaalde dat de verdediger een maand de cel in moet. Brenet werd twee keer in korte tijd betrapt op het rijden zonder rijbewijs, en dat terwijl hij nog in zijn proeftijd zat.

Daarnaast kreeg de verdediger een voorwaardelijke taakstraf van twintig uur opgelegd. Door deze nieuwe veroordeling moet hij deze nu alsnog uitvoeren. Twente wilde het hoger beroep van Brenet niet afwachten en nam voortijdig afscheid van de verdediger.

Ondanks dat Brenet dus al enige tijd geen officiële wedstrijd meer heeft gespeeld, besloot Advocaat om hem wel te selecteren. Behalve Barbados en Aruba zitten ook Haïti en Saint Lucia bij Curaçao in de kwalificatiepoule voor het WK 2026.

23 spelers


De selectie van Curaçao voor de twee interlands in juni telt in totaal 23 spelers. Behalve Brenet zitten er geen verrassingen bij.

Andere in Nederland bekende namen die deel uitmaken van de selectie zijn onder meer Eloy Room, Ar'Jany Martha, Vurnon Anita, Juninho Bacuna, Leandro Bacuna, Jürgen Locadia en Brandley Kuwas.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
8
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
14
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties