Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip staat opnieuw voor flinke puzzel

Laatste update:

Op doel zal Diant Ramaj zeker zijn van zijn plek onder de lat. In de tegenwoordig traditionele vijfmansdefensie van Ajax moet Van 't Schip noodgedwongen wijzigingen doorvoeren. Tristan Gooijer lijkt bij afwezigheid van Sutalo en Kaplan naar het centrum te schuiven, waardoor er op rechts een plek vrijkomt voor Anton Gaaei. Devyne Rensch en Jorrel Hato completeren het hart van de verdediging, terwijl Borna Sosa op de linkerflank staat.

Op het middenveld kan Van 't Schip niet beschikken over Henderson. "Hij heeft een terugslag gekregen", liet de oefenmeester weten op de persconferentie. "Dat is wel iets wat nieuw is. Een dag voor de laatste interland heeft hij een terugval gehad." Henderson revalideert momenteel in Engeland van zijn blessure. Door zijn afwezigheid lijkt Branco van den Boomen zich op te mogen maken voor een basisplaats. Kristian Hlynsson, Sivert Mannsverk en Kenneth Taylor zijn de overige namen die door het Algemeen Dagblad op het middenveld worden verwacht.

Mika Godts maakte een goede indruk in de laatste wedstrijd van Ajax voor de interlandbreak tegen Sparta Rotterdam (2-2). Achter de naam van de Belgische vleugelaanvaller, die startte op Het Kasteel, staat echter een klein vraagteken. "De intensiteit bij het eerste en Jong is een verschil. Hij heeft (tegen Sparta, red.) een uur gespeeld, wat eigenlijk al meer dan de bedoeling was. De afgelopen dagen is hij goed doorgekomen, dus dat moeten we bekijken." Vermoedelijk begint Godts op de bank, net als Steven Bergwijn. Laatstgenoemde kan nog geen hele wedstrijd aan.

Voorin ontbreekt Brobbey, die zich tegen Sparta moest laten vervangen wegens een kwetsuur aan de hamstring, waar hij eerder al de nodige klachten over had. Brobbey moest zich afmelden bij het Nederlands elftal en ook PEC-uit komt nog te vroeg voor de aanvalsleider, die naar alle waarschijnlijkheid vervangen wordt door Chuba Akpom. De Engelsman was van grote waarde tegen Sparta met een kopdoelpunt en een assist.

PEC Zwolle


Grote meevaller voor PEC Zwolle is de terugkeer van Younes Namli. De Deense smaakmaker van de Blauwvingers is, nadat hij drie wedstrijden moest missen, weer beschikbaar voor trainer Johnny Jansen. Daarnaast zijn Anselmo García MacNulty (Ierland Onder 21) en Filip Krastev (Bulgarije) fit teruggekeerd na hun interlandverplichtingen. Laatstgenoemde was maandag bovendien trefzeker in het oefenduel met Azerbeidzjan (1-1). Ryan Thomas, Zico Buurmeester, Ferdy Druijf, Nick Fichtinger en Kaj de Rooij zijn er niet bij.

Vermoedelijke opstelling PEC Zwolle: Schendelaar; Van Polen, Kersten, Lam, MacNulty; El Azzouzi, Velanas, Van den Berg; Namli, Thy, Reijnders.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gaaei, Gooijer, Rensch, Hato, Sosa; Hlynsson, Van den Boomen, Mannsverk, Taylor; Akpom.

Bekijk PEC Zwolle - Ajax live op ESPN via Ziggo!

PEC Zwolle - Ajax:

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties