Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Nieuwkoop moet plaatsmaken voor aanvaller

Laatste update:

Bij Feyenoord kan Slot nog altijd geen beroep doen op Alireza Jahanbakhsh (Iran) en Ayase Ueda (Japan), die met hun land deelnemen aan de Azië Cup. Yankuba Minteh (Gambia) en Ramiz Zerrouki (Algerije) keren na een teleurstellende deelname aan de Afrika Cup wel terug bij de wedstrijdselectie.

Meer: De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen | Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord

De internationals trainen zaterdag weer mee bij Feyenoord, zo onthulde Slot vrijdag tijdens het persmoment. "Ik heb Ramiz een extra dag gegeven om de grote teleurstelling, die het zeker voor hem was, te verwerken. Ook voor Minteh natuurlijk, hoewel dat een land was waarbij de verwachtingen niet hoog waren om het toernooi te winnen."

Slot lijkt Nieuwkoop te vervangen door Dilrosun, waardoor Minteh genoegen zal moeten nemen met een plek op de bank. Ook miljoenenaanwinst Luka Ivanusec moet de Amsterdammer opnieuw voor zich dulden.

Twente
Trainer Joseph Oosting kan in De Kuip in ieder geval nog geen beroep doen op Max Bruns, die een schorsing uitzit. Sem Steijn, Mitchell van Bergen en Ricky van Wolfswinkel zijn twijfelgevallen, al lijkt laatstgenoemde tegen Feyenoord de vervanger te worden van de naar Rusland vertrekkende Ugalde.

Over Steijn en Van Wolfswinkel wordt zaterdag duidelijkheid verwacht, zo liet Oosting weten via de clubkanalen. "Zij zijn allebei ziek geweest en hebben daardoor niet kunnen trainen. We moeten afwachten of ze morgen wel bij de laatste training zijn." Steijn is dit seizoen een absolute smaakmaker bij Twente.

De topper tussen Feyenoord en Twente wordt zondag om 14:30 uur afgetrapt. Bij een overwinning kunnen de Rotterdammers het gat tot de nummer drie uit Enschede vergroten tot liefst acht punten. Feyenoord-icoon József Kiprich zal zondagmiddag aanwezig zijn in De Kuip. De wedstrijd tussen de nummers twee en drie uit de Eredivisie is live te zien op ESPN 2.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Dilrosun, Gimenez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Kjølø, Vlap, Sadílek; Rots, Van Wolfswinkel, Taha.

Feyenoord - FC Twente:

Meer nieuws

Union Sint-Gillis verslaat Van Bommels Antwerp en wint eerste beker sinds 1914
11
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
25
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
6
Hélène Hendriks laat zich voor het eerst in de media uit over 65-jarige geliefde
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties