Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'

Laatste update:

"Het is ook een kutclub uiteindelijk, dat Paris Saint-Germain", aldus de verbaasde Kieft. "Zo iemand moet toch geëerd worden, man. De geweldige dingen die hij gedaan heeft, die Mbappé."

Meer: ‘Spanning tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain stijgt naar kookpunt’

De aanvaller veroverde met PSG zesmaal de Franse landstitel en drie keer de nationale beker. De grote droom, het winnen van de Champions League, werd nooit werkelijkheid. Mbappé kwam tot 256 goals in 307 wedstrijden in het shirt van PSG.

René van der Gijp schiet in de lach om de uithaal van Kieft richting PSG en geeft dan toe. "Ik ben niet thuis in de Franse mentaliteit en van de mensen daar. Misschien is het in Zuid-Frankrijk juist weer anders."

"Dat is toch een nare club, dat Paris Saint-Germain", foetert Kieft verder. "Dat alles maar wegkoopt en geen enkele identiteit heeft. Ze hebben weer niet de Champions League-finale gehaald. Dus geld is niet allesbepalend." PSG was in de halve finale over twee duels niet opgewassen tegen Borussia Dortmund, dat in de finale moet zien af te rekenen met Real Madrid.

Mbappé


Mbappé had zondag voor zijn laatste duel bij Paris Saint-Germain ruzie met Nasser Al-Khelaïfi, zo maakte Le Parisien maandag bekend. Volgens de Parijse krant was Al-Khelaïfi boos omdat hij door de steraanvaller niet genoemd werd in diens afscheidsvideo. Er zou over en weer geschreeuwd zijn.

De president van PSG is ervan overtuigd dat Mbappé hem bewust niet heeft genoemd in de video waarin de Fransman afscheid neemt van zijn club. De discussie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Toulouse mondde uit in een schreeuwende ruzie.

De steraanvaller, die al meermaals gelinkt werd aan Real Madrid, bevestigde deze week zijn vertrek uit Parijs middels een videoboodschap op zijn social media-kanalen. Mbappé beschikt bij PSG over een doorlopend contract tot 2024, dat hij eenzijdig met een jaar kan verlengen. Dat gaat echter niet gebeuren, zo benadrukte de Fransman.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
9
'Spanning tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain stijgt naar kookpunt'
17
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
20
Ontslagen Xavi laat gigantisch miljoenenbedrag vrijwillig schieten bij Barcelona
41
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Nieuw hoofdstuk in Kameroense soap: Eto'o kaffert ontslagen bondscoach uit
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties