Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke XI Feyenoord: zo gaat Slot debuteren in de Champions League

Laatste update:

Dat Slot kiest voor Minteh als spits, is na de persconferentie geen verrassing meer. De oefenmeester gaf maandag duidelijk hints over het spelen van de Gambiaan. "Ik denk dat iedereen die hier zit wel weet wie er in het elftal zullen komen. Dan staan er drie spelers voorin die alle drie in de spits kunnen spelen, alle drie linksbuiten kunnen spelen en twee van de drie ook nog eens rechtsbuiten", aldus Slot. "We gaan er straks nog op trainen en dan maken we die keuze." De aanvallers zullen echter niet gebonden zijn aan één specifieke positie tegen Celtic, zo vertelde de trainer. "Het is ook niet uitgesloten dat de spitspositie in fases van de wedstrijd door verschillende spelers wordt ingevuld."

Meer: Driessen ergert zich mateloos aan Slot: ‘Het is zó goedkoop en zó makkelijk’ | Arne Slot houdt vertrouwen in Feyenoorders die Ajax forse tik gaven

Verder ziet Slot geen redenen om zijn opstelling te wijzigen. Timon Wellenreuther staat bij afwezigheid van Justin Bijlow (polsbreuk) nog altijd onder de lat en ziet voor zich een defensie met Lutsharel Geertruida, aanvoerder Gernot Trauner, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Op het middenveld gaat Feyenoord spelen met Mats Wieffer, Calvin Stengs en Quinten Timber. Voorin kiest Slot dus voor Igor Paixão, Minteh en Luka Ivanusec. Het grootste gedeelte van de basiself gaat dinsdag debuteren in de Champions League. Datzelfde geldt voor Slot.

Mocht het niet lopen heeft Feyenoord genoeg smaken op de bank om het elftal van nieuw elan te voorzien. Onder meer zomeraanwinst Ondrej Lingr klopt inmiddels hard op de deur. De achtvoudig international van Tsjechië was in zijn eerste 24 minuten voor Feyenoord al goed voor een doelpunt en een assist. Jongeling Leo Sauer lijkt Alireza Jahanbakhsh voorbij te zijn gestreefd als wisselspeler, daar hij tegen Heerenveen wél de gelegenheid kreeg om minuten te maken. De wedstrijd tussen Feyenoord en Celtic is dinsdagavond live te zien op RTL 7.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Paixão, Minteh, Ivanusec.

UEFA Champions League
Feyenoord
2 - 0
Celtic
Wat verwacht jij van Feyenoord - Celtic?

Meer nieuws

Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
1
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
41
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
43
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
39
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties