Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verschrikkelijk nieuws voor Botman: einde seizoen en geen EK voor verdediger

Laatste update:

De linkspoot moest in het FA Cup-duel met Manchester City na 82 minuten afhaken. Hij werd vervangen door Emil Krahth, terwijl de 2-0 eindstand (in het voordeel van the Citizens) al op het scorebord stond.

"Sven Botman zal volgende week onder het mes gaan, nadat hij een blessure heeft opgelopen in de wedstrijd tegen Manchester City", schrijven the Magpies. "Een scan heeft bevestigd dat hij een kruisbandblessure heeft opgelopen en de verwachting is dat hij over zes tot negen maanden terug zal keren."

De 24-jarige Botman raakte tegen Manchester City niet voor het eerst dit seizoen geblesseerd. Eerder miste de voormalig Ajacied al eens zestien wedstrijden door een knieblessure en ook een enkelblessure hield hem al enkele weken aan de kant deze jaargang.

Door de blessure is Botman gegarandeerd niet van de partij tijdens het EK in Duitsland komende zomer. De mandekker heeft nog geen enkele interland namens het Nederlands elftal achter zijn naam, maar kwam eerder al wel in aanmerking voor een plekje bij de selectie.

Voor de huidige interlandperiode had Ronald Koeman al geen ruimte voor Botman. De bondscoach riep zes spelers op die als centrale verdediger uit de voeten kunnen, maar de speler van Newcastle zat er niet bij.

Koeman koos ervoor om Virgil van Dijk, Nathan Aké, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Stefan de Vrij en Lutsharel Geertruida op te roepen als opties voor in het hart van de defensie. Jerdy Schouten, die bij PSV met enige regelmaat centraal achterin staat, zit ook bij de selectie.

Meer nieuws

César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
0
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
33
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
23
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties