Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vervanger Virgil van Dijk scoort zeer fraai; Dallinga bewijst waarde opnieuw

Laatste update:

Bij Liverpool verving Cody Gakpo Mohamed Salah in de spitspositie. De Egyptische aanvaller ontbrak zelfs helemaal in de wedstrijdselectie, net als Van Dijk. Ryan Gravenberch en Darwin Núñez werden gebruikt als invallers. Er waren basisplaatsen voor onder anderen Ibrahima Konaté, Quansah, die Van Dijk achterin verving, Harvey Elliott, Curtis Jones en Ben Doak.

Meer: Sprookjeseinde raakt verder uit zicht voor Klopp na zeperd in Merseyside Derby

Liverpool, dat een goed seizoen draait in de Premier League en tot de titelkandidaten mag worden gerekend, keek na 31 minuten spelen in het Lotto Park tegen een achterstand aan. Na een vlotte counter tikte Mohammed Amoura van dichtbij binnen: 1-0.

De B-keus van Liverpool poetste de achterstand snel weg. Jones wist uit een hoekschop Quansah te bereiken en de pas twintigjarige verdediger schoot van binnen de zestien kiezelhard raak. Een fraaie gelijkmaker, al keken de bezoekers uit Engeland alweer snel tegen een achterstand aan op Belgische bodem. Na weer een snelle aanval vond Cameron Puertas de linkerbenedenhoek: 2-1.

Klopp besloot om Gravenberch halverwege in te brengen, als vervanger van Wataru Endo. Na een uur spelen maakte ook Núñez zijn opwachting. Puertas leek kort daarvoor de 3-1 te maken, maar na een check van de VAR werd de goal geschrapt wegens buitenspel.

Liverpool probeerde tot het bittere eind om de achterstand weg te werken. Ver in blessuretijd werden inzetten van Elliott en Gakpo op tijd geblokt door de resolute defensie van Union, dat stand hield en dankzij de 2-1 overwinning op Liverpool de tussenronde van de Conference League heeft bereikt. The Reds gaan als groepswinnaar verder in de Europa League.

LASK Linz - Toulouse 1-2
Dallinga opende de score namens Toulouse in de 53ste minuut. De neo-international van Oranje trof doel van binnen het strafschopgebied: 0-1. LASK toonde veerkracht en kwam al snel op gelijke hoogte via een rake kopbal van Marin Ljubicic. Gabriel Suazo kroonde zich in de 82ste minuut tot matchwinner van Toulouse, dat als nummer twee de tussenronde in de Europa League gaat spelen.

Europa League
union St Gilloise
2 - 1
Liverpool

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
1
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
10
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
2
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
26
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
30
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties