Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verweij speculeert over opvolger Bergwijn: 'Misschien goeie speler voor Ajax'

Laatste update:

"Die zit voornamelijk op de bank bij Everton", opent Valentijn Driessen vrijdag in Kick-off het item over Danjuma. "Misschien is dat ook wel een hele goede voor Ajax, als Bergwijn in de winter wél zou vertrekken. Hij is al een paar keer met Ajax in verband gebracht", vult Verweij aan.

"En Ajax heeft ook een keer de kans gehad om hem een keer te halen. En dat toen niet gedaan. Toen is hij naar België vertrokken", doelt Verweij op de overgang van Danjuma van NEC naar Club Brugge in 2018. "Dus misschien is het voor Ajax ook wel een goeie."

"Hij heeft bij het Nederlands elftal een keer echt goed gespeeld. Toen dacht je: Nou, die gaat doorbreken. Hij heeft het bij Villarreal een tijdje goed gedaan, maar is op een zijspoor beland. En nu bij Everton... Hij stond er gisteren (tegen Newcastle United, red.) niet in", is Driessen niet erg onder de indruk van de recente prestaties van Danjuma.

Danjuma debuteerde in 2018 in Oranje in de met 3-0 gewonnen Nations League-wedstrijd tegen Duitsland. Datzelfde jaar volgde ook nog speeltijd in een oefeninterland tegen België. De 26-jarige buitenspeler kwam drie jaar later pas weer in actie voor het Nederlands elftal. Zijn laatste interland dateert van september 2022.

Niet terug naar Nederland
Afgelopen zomer zong de naam van Danjuma serieus rond in De Kuip. De aanvaller, die op alle posities voorin uit de voeten kan, stond niet onwelwillend tegenover een huurtransfer naar Feyenoord, maar vertrok uiteindelijk naar Everton.

In Liverpool is Danjuma niet meer dan een wisselspeler, terwijl de club financieel gezien momenteel grote problemen heeft. Mogelijk kan Feyenoord in januari een nieuwe poging wagen voor de contractspeler van Villarreal, die ook bij zijn Spaanse broodheer geen toekomst lijkt te hebben.

Vind jij Arnaut Danjuma een aanwinst voor Ajax?

Meer nieuws

De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
46
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
14
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
89
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
25
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
18
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties