Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VI onthult: KNVB stopte nieuws over Jong Oranje-internationals in de doofpot

Laatste update:

Bondscoach Erwin van de Looi trad zaterdag tegen de Noren aan met een opzienbarende basiself. Liefst acht nieuwe namen verschenen aan de aftrap ten opzichte van het vorige duel met Roemenië (0-0) en twee van die namen hadden van andere spelers kunnen zijn. Van Ewijk, die sowieso zou starten, en Meijer ontbraken echter wegens ziekte. Beiden hadden al vanaf donderdag niet mee kunnen trainen, waardoor Shurandy Sambo en Quilindschy Hartman de flanken bestreken tegen Noorwegen.

De KNVB gaf echter geen hoogte van de zieken bij de beloften. Het 'grote' Oranje kampte namelijk ook al met personele problemen. Matthijs de Ligt, Bart Verbruggen, Cody Gakpo, Joey Veerman en Sven Botman moesten allen het trainingskamp verlaten en konden niet meedoen tegen Frankrijk (4-0 nederlaag). De Ligt en Verbruggen sloten zaterdag toch weer aan en zondag voegde ook Gakpo zich weer bij hen. Het trio lijkt zo wel een optie voor het duel met Gibraltar, dat maandagavond op het programma staat.

Ook Van Ewijk lijkt inmiddels weer hersteld. De rechtsback van sc Heerenveen zit op de bank voor het duel met Jong Tsjechië van maandagmiddag. Sambo begint daarin andermaal aan de aftrap. Zowel het duel met de Noren als de Tsjechen is van vriendschappelijke aard. Eind juni staat het jeugd-EK in Georgië op het programma. Daar neemt Nederland het in de poulefase op tegen het gastland, Jong Portugal en Jong België.

Meer nieuws

Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
6
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
16
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties