Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vink prikt door verweer Steijn heen: 'Dat is gewoon een lulkoekverhaal'

Laatste update:

"Zijn uitspraken na de wedstrijd zijn hem dusdanig niet in dank afgenomen dat er twee weken niet tussen die twee is gesproken", zei clubwatcher Mike Verweij onlangs in Kick-off van De Telegraaf. Er ontstond de nodige commotie door dat nieuws, maar volgens Steijn is dat overtrokken. "Ik denk dat je dat ook allemaal in de juiste context moet zien", zei hij vrijdag op een persmoment. "Bij veel mensen wordt die context volledig weggelaten. In mijn optiek was het allemaal niet zo heel erg spannend. Sven was op vakantie en ik ben ook een paar dagen weggeweest. Afgelopen donderdag hebben we elkaar voor het eerst weer bij Ajax gezien, koffie gedronken en de draad gewoon weer opgepikt."

Meer: Keiharde conclusie: ‘Brobbey is een hele middelmatige speler geworden’ | ‘Hoe ik Berghuis voor de camera zag praten, dat is killing, klaar’

Reactie Vink
"Op het moment dat hij dat na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard aangaf, was hij denk ik zwaar geïrriteerd over het feit dat alleen zijn hoofd op het hakblok lag", stelt Vink zondag in zijn voorbeschouwing bij ESPN op FC Twente-Ajax. "Hij werd natuurlijk bekritiseerd en verantwoordelijk gehouden voor het matige spel. En hij kreeg ook een directe vraag: welke spelers komen uit jouw koker? Of iets in die trant. En met het antwoord dat hij gaf, zei hij niks verkeerds. Want hij schetste gewoon de situatie bij Ajax. Van de twaalf spelers die zijn gehaald is er waarschijnlijk geen een waarover hij is ingelicht. Ja, misschien Sutalo."

"En dat is dus allemaal Mislintats werk. Die is gewend om in Duitsland autonoom te werken en een trainer moet het daarmee doen. In Nederland is het heel erg zo dat een td in overleg gaat met zijn trainer. Daar komen spelers uit en de td neemt de eindbeslissing. Dat gaat in overleg", stipt Vink de verschillen aan tussen beide landen. "Hij (Steijn, red.) was op dat moment zwaar gepikeerd over het feit dat geen enkele speler van hem gehaald is. Dus hij zegt vanuit zijn hart wat hij vindt. Als hij dan later praat over context en dat het uit zijn verband getrokken is, dan is dat natuurlijk gewoon een lulkoekverhaal. Hij was daar gewoon Maurice Steijn zoals we hem kennen, straight en een beetje een straatvechter."

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
1
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
36
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
37
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
38
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties