Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse bevestigt komst van verdediger met 14 goals in 2021/22

Laatste update:

Tijdens het voorbije weekend maakte Flamingo nog zijn officieuze debuut voor de hoofdmacht van Sassuolo, maar de verdediger kiest toch voor een avontuur in Arnhem. "Het is voor mij een mooie kans om met Vitesse in de Eredivisie uit te komen", reageert Flamingo op de clubkanalen. Ik heb mezelf de afgelopen jaren goed kunnen ontwikkelen en ook ervaring in het buitenland opgedaan, waardoor ik voor mijn gevoel klaar ben voor deze stap. Ik kijk ernaar uit om mezelf te laten zien in het geel-zwarte shirt."

Ook technisch directeur Benjamin Schmedes toont zich verheugd met zijn nieuwe aanwinst: "De komst van Ryan vergroot onze mogelijkheden in defensief opzicht, omdat hij een multifunctionele speler is. Hij is op meerdere posities in de achterhoede inzetbaar, maar kan ook op het middenveld uit de voeten. Hij is een speler die niet alleen verdedigend zijn mannetje staat, maar ook aanvallende intenties heeft. Dat blijkt uit ook wel uit het aantal goals dat hij in de afgelopen anderhalf jaar bij Sassuolo maakte."

Flamingo genoot zijn jeugdopleiding bij Almere City en werd begin 2021 gehuurd door Sassuolo. Daar maakte de geboren Blaricummer dermate veel indruk in de Onder 19 dat de Italianen besloten hem definitief vast te leggen voor een transfersom van 70.000 euro. In zijn eerste volledige seizoen haalde Flamingo met regelmaat de Italiaanse sportkranten, zowel vanwege zijn aanvallende als verdedigende prestaties. Met veertien treffers (waaronder zeven penalty's) verbrak hij het record van Marco Materazzi van meest scorende verdediger in de Primavera (de Italiaanse beloftencompetitie). Ook hoefde Sassuolo met 36 tegentreffers in 34 duels alleen de leeftijdsgenoten van AC Milan en Internazionale (beide 33) voor zich te dulden qua defensieve zekerheid.

De Nederlandse verdediger die met 14 doelpunten in Italië imponeert

Lees artikel

Nu wacht een uitdaging op het hoogste niveau in Nederland voor Flamingo. In april schreef het Eindhovens Dagblad dat de jongeling nog hoopte op een topclub, waarbij de naam van PSV genoemd werd. Flamingo zou ook daadwerkelijk bekeken zijn door de Eindhovenaren, maar werd niet als prioriteit beschouwd vanwege de aanwezigheid van Jenson Seelt en Emmanuel van de Blaak in de jeugdopleiding. Beide verdedigers wordt een grote toekomst toegedicht op De Herdgang.

Flamingo wordt volgens de Telegraaf maandag medisch gekeurd en is na Ferro de tweede defensieve versterking binnen korte tijd voor Vitesse. De 25-jarige huurling van Benfica werd vrijdag gepresenteerd en kan net als Flamingo na dit seizoen definitief overgenomen worden. Centrumverdediger Meulensteen en rechtsback Carlens Arcus kwamen eerder deze transferperiode al over van respectievelijk RKC Waalwijk en AJ Auxerre. Tegenover de komst van het viertal stond wel de uittocht van Riechedly Bazoer, Jacob Rasmussen, Dominik Oroz, Danilho Doekhi en Eli Dasa.

Meer nieuws

Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
4
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - Everton
2
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Bournemouth
0
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Manchester United
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - West Ham United
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - West Ham United
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties