Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Hele gunstige achtste finale lonkt voor Nederland: op dit scenario is het hopen

Laatste update:

Gezien de status van beide landen zal Nederland hopen op een confrontatie met Roemenië, om zo Engeland te ontlopen. Daarvoor zijn twee scenario's: Oranje ontloopt Engeland indien Tsjechië wint van Turkije of indien Georgië verrassend wint van Portugal.

In alle andere gevallen stuit Nederland in de achtste finale op Engeland. De kans daarop is volgens databureaus het grootst, namelijk 64 procent. De kans is 36 procent op een wedstrijd tegen Roemenië.

De landen in Groep E bleken dit EK ontzettend aan elkaar gewaagd en eindigen allemaal op vier punten. Op basis van doelsaldo is de eindstand bepaald: Roemenië wint de groep, België gaat als nummer twee verder, terwijl Slowakije als nummer drie het toernooi vervolgt. Oekraïne is de uitermate ongelukkige nummer vier die naar huis moet.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
3
Vinícius Júnior steelt de show in Las Vegas en leidt Brazilië naar cruciale zege
16
Colombia plaatst zich aan de hand van uitblinkers Díaz en James voor kwartfinale
9
14 transfervrije topspelers die deze zomer gratis zijn op te pikken
26
Bart Verbruggen onthult in hoeverre Oranje al bezig is met strafschoppen
24
Memphis en Wijnaldum verschijnen met nieuwe coupe op training Oranje
0

Meer sportnieuws

Reacties