Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Volgend Duits icoon oppert Van Gaal als bondscoach; BILD ziet kansen toenemen

Laatste update:

Duitsland verraste dinsdagavond door, na het ontslag van Hansi Flick, direct met 2-1 te winnen van Frankrijk. Interim-bondscoach Rudi Völler wil de voormalig succescoach van Bayern München echter niet definitief opvolgen en keert spoedig terug in zijn functie als technisch directeur van de DFB. BILD schrijft over een bijzondere ontwikkeling in Duitsland. "Als nieuwe bondscoach voor het EK 2024 in eigen land wordt er naast topfavoriet Julian Nagelsmann veel gesproken over één naam: Louis van Gaal. De stemmen worden luider en luider dat een buitenlandse coach het voor het eerst in de geschiedenis van de DFB zou kunnen overnemen, zoals de Canadees Gordon Herbert die onze basketbalspelers onlangs wereldkampioen heeft gemaakt."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

De Duitse krant twijfelt er niet meer aan of Van Gaal een optie is, ook omdat hij een stuk goedkoper zou zijn dan topfavoriet Julian Nagelsmann. Van Gaal is transfervrij en kan direct aan de bak, terwijl de DFB geld schuldig is aan Bayern wanneer het Nagelsmann aanstelt. Tijdens zijn laatste dienstverband in München verdiende Nagelsmann meer dan het dubbele salaris dat Van Gaal ontving als bondscoach van Nederland. Daarnaast deed Völler dinsdag uitspraken die lijken te verwijzen naar Van Gaal. "Het is belangrijk dat het een Duitstalige bondscoach is en natuurlijk ook een 'topman'. Een echt goede coach moet het doen. Iedereen die genoemd is en nog niet heeft bedankt, het zijn allemaal toptrainers."

Schweinsteiger
Waar Lahm eerder al zijn voorkeur uitsprak naar de 'orde en structuur' van Van Gaal, deelt zijn oud-teamgenoot Schweinsteiger die mening. "Voor die Mannschaft zou Louis van Gaal de beste keuze zijn om op korte termijn bondscoach te worden." Lahm en Schweinsteiger kennen Van Gaal van hun gezamenlijke periode bij Bayern. Met de Amsterdammer aan het roer won der Rekordmeister eenmaal de landstitel, eenmaal de DFB-Pokal en eenmaal de Duitse Supercup.

Zie jij Van Gaal bondscoach van Duitsland worden?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties