Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'

Laatste update:

Alvarez is kandidaat voor het voorzitterschap bij Barcelona SC, de huidige nummer vijf op het hoogste niveau van Ecuador. Volgens de presidentskandidaat is Obando een gewild doelwit van clubs uit heel Europa.

Hoewel deze clubs zich nog niet officieel hebben gemeld in Estadio Monumental Banco Pichincha, wil Alvarez wel namen kwijt van een aantal geïnteresseerden. "Het gaat om teams als Ajax, Paris Saint-Germain, RB Salzburg en Torino. Hij is een trend in het Europese voetbal."

Welke club het meest concreet is voor Obando, laat Alvarez vooralsnog niet vallen. "Men zal het snel te weten komen, nog vóór de verkiezingen." Barcelona SC laat op 8 mei weten wie de nieuwe president van de club is.

In Ecuador staat Obando te boek als een groot talent. Mocht Ajax de 1, 87 meter lange spits willen strikken, zullen de Amsterdammers de portemonnee moeten trekken. Obando ligt bij Barcelona SC namelijk nog tot medio 2026 vast. Transfermarkt taxeert zijn huidige marktwaarde op 1 miljoen euro.

De rechtsbenige Obando speelde pas 585 minuten in de hoofdmacht van Barcelona SC, verdeeld over 16 optredens. Daarin was de spits wel al goed voor twee doelpunten en twee assists. Daarmee speelde Obando zich in de kijker bij bondscoach Félix Bas.

In maart werd Obando voor het eerst opgeroepen voor het nationale elftal van Ecuador. De Ecuadoraan kreeg twee korte invalbeurten tijdens de oefeninterlands met Guatemala (2-0 winst) en Italië (2-0 nederlaag).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
0
Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'
38
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
69
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
11
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet boete betalen
40
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties