Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan

Laatste update:

Trainer Stefano Pioli besloot zijn basiself na het enerverende 3-3 gelijkspel tegen Genoa op enkele plekken te wijzigen. Onder meer Leão, Fikayo Tomori en Theo Hernández werden naar de bank verwezen. Reijnders behield wel zijn basisplaats. Vanwege moederdag in Italië speelden alle spelers van de Italiaanse grootmacht met de achternamen van hun moeders op hun shirt. Vandaar dat bij Reijnders 'Lekatompessy', de achternaam van zijn Molukse moeder Angelina, op zijn shirt prijkte.

Grote kansen bleven in het eerste half uur uit. Toch was het Milan dat in het eerste bedrijf de score wist te openen. Waar Samuel Chukwueze zijn inzet nog geblokt zag worden, wist Bennacer de ban in de rebound wel te breken: 1-0.

Pioli besloot in de rust een driedubbele wissel door te voeren. Leão, Tomori en Noah Okafor kwamen in de ploeg voor Matteo Gabbia, Chukwueze en de onzichtbare Olivier Giroud.

Leão liet zich gelijk zien met een schot op de lat. Met een uur op de klok stond de Portugese aanvaller aan de basis van de 2-0. Na een lange sprint zette hij Pulisic vrij voor de goal, waarna zijn ploeggenoot de hoek voor het uitkiezen had.

Nahitan Nandez bracht de spanning vervolgens al snel terug met de aansluitingstreffer, waarna Reijnders de marge een kwartier voor tijd weer terug naar twee bracht. De Oranje-international trof met een vlammend schot vanaf een meter of 25 doel: 3-1.

De honger naar doelpunten van Milan was na de derde treffer allesbehalve gestild. Leão voerde de score nog verder op nadat hij de diepte in werd gestuurd door Hernández: 4-1. Het slotakkoord was hierna voor Pulisic, die Cagliari-verdediger Yerry Mina net achter de doellijn redding zag brengen: 5-1.

Meer nieuws

Cadena SER onthult daadwerkelijke reden achter breuk Memphis met Atlético
0
Pak 50x je inzet als Manchester City Manchester United verslaat in finale FA Cup
0
De Vrij trouwt met Doina Turcanu; Oranje-internationals aanwezig bij bruiloft
15
'Al-Hilal wil nooit eerder vertoonde operatie uitvoeren met bombastisch effect'
43
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties