Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Kylian Mbappé vindt het spelen met een masker verschrikkelijk: 'Echt horror, leek net alsof ik in 3D-wereld was beland'

Laatste update:

De Fransman moest de wedstrijd tegen Nederland (0-0) aan zich voorbij laten gaan, maar kon in het duel met Polen (1-1) weer starten en de negentig minuten volmaken. Mbappé was direct ook goed voor het enige Franse doelpunt.

De kersverse aanwinst van Real Madrid spreekt op een persmoment over het moment dat hij zijn neus brak en de gevolgen daarvan. "Op het moment van de botsing dacht ik niet veel, ik wist amper wat er gebeurde", maakt het Algemeen Dagblad op uit de mond van Mbappé.

De pijlsnelle aanvaller wist niet dat zijn neus gebroken was. "Pas nadien besefte ik dat er iets mis was. In de kleedkamer zag ik mezelf in de spiegel en toen vreesde ik wel dat mijn EK voorbij zou zijn. Gelukkig zit ik hier nog", vervolgt Mbappé, die naar eigen zeggen twee dagen amper geslapen heeft. "En tegen Nederland kon ik niet spelen. Het is altijd moeilijk om toe te kijken."

Mbappé vindt het spelen met een masker niet fijn, maar heeft geen andere keus. Hij zal de rest van het EK met het masker moeten spelen en daarna een neusoperatie moeten ondergaan. "Voetballen met zo'n masker is echt horror. Het beperkt het zicht, het zweet blijft hangen. De eerste dagen leek het net alsof ik in een 3D-wereld was beland."

Duel met België


Les Bleus treffen maandagavond om 18:00 uur België in Düsseldorf. Mbappé kijkt uit naar de wedstrijd met de Rode Duivels, die een teleurstellende groepsfase achter de rug hebben. "De Belgen verloren van Slowakije, maar dat was in hun eerste wedstrijd."

Mbappé spreekt van 'een goede ploeg'. "Er zijn spelers afgehaakt, maar nu is er een nieuwe generatie in aantocht en die jongens hebben honger om geschiedenis te schrijven." De winnaar van het duel tussen Frankrijk en België treft Portugal of Slovenië in de kwartfinale.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ambitieuze club uit de MLS lijkt zich te mengen in strijd om Santiago Gimenez
30
Zaakwaarnemer bevestigt: Feyenoord in de markt voor Jeyland Mitchell
5
Domper voor Sparta: club loopt miljoenen mis na afgeketste transfer
9
PSV staat trio niet af voor Olympische Spelen; Ajax moet wel een speler missen
18
Held van Turkije wacht mogelijk schorsing voor kwartfinale tegen Nederland
0
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties