Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Vraag van Noa Vahle zorgt voor opschudding op persco Nederlands elftal: 'Lach je me nu uit?'

Laatste update:

"Het gaat natuurlijk vaker over jouw passie voor het spelen in Oranje", zo leidt Vahle haar vraag aan Weghorst in. "Dat zie je ook op de training. Als je scoort, dan juich je daar ook al. Is dat iets wat er altijd in heeft gezeten?"

Gakpo moet lachen om de vraag van Vahle. "Dat is mooi Wout! Echt mooi", grinnikt Gakpo. "Lach je me nu uit?", vraagt Weghorst. "Nee, zeker niet", antwoordt Gakpo. "Ik vind het mooi dat het wordt aangehaald."

Weghorst formuleert vervolgens een antwoord op de vraag van Vahle. "Als ik als kleine jongen een goal maakte was ik ook blij. Dan ging ik juichen en ja... dat heb ik nog steeds."

Vahle vraagt of die karaktereigenschap van Weghorst ook buiten het voetbalveld naar voren komt. "Nee, dat heb ik eigenlijk alleen met voetbal", antwoordt de spits van Burnley, die in de belangstelling staat van onder meer Ajax en FC Twente.

"Ik kan best een spelletje spelen thuis met de meisjes, die kan ik heel goed kan verliezen. Mama vindt dat moeilijker", verwijst hij naar zijn vrouw Nikki van Esch, met wie hij drie dochters heeft. "Dus dat is eigenlijk een beetje omgedraaid, bij ons thuis."

Meer nieuws

Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: VS dreigt te stranden
8
Darwin Núñez zet fenomenale reeks voort bij zege oppermachtig Uruguay
1
Verenigde Staten lijdt schokkende nederlaag op Copa América na donkerrode kaart
0
The Athletic zet Oranje buiten top 10 beste EK-landen: 'Koeman snapt het niet'
101
Ruben Kluivert heeft transfer naar buitenland te pakken en tekent voor drie jaar
7
Van der Vaart zou Oranje op 3 plekken wijzigen: 'Je moet hem altijd opstellen'
35

Meer sportnieuws

Reacties