Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Slot verlaat Feyenoord voor Liverpool en wordt duurste Nederlandse trainer

Laatste update:

Het vertrek van Slot hing al enige tijd in de lucht. Eind april werd de interesse van Liverpool al steeds concreter, waarna de club doortastend handelde en Slot nu definitief voor drie jaar vast heeft gelegd.

Meer: ‘Loyale’ en ‘vriendelijke’ Priske klaar voor Feyenoord: ‘Juiste stap voor hem’ | De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd

Zo komt er na drie seizoenen een einde aan de periode van Slot bij Feyenoord. In de zomer van 2021 kwam de oefenmeester transfervrij over, nadat hij bij AZ uit zijn functie ontheven werd omdat hij in het geheim gesprekken voerde met de Rotterdammers.

Slot lag nog tot medio 2026 vast in De Kuip. Door zijn contractverlenging van vorig jaar zomer had de oefenmeester geen ontsnappingsclausule meer in zijn contract staan.

Daarom kon Feyenoord vragen wat het wilde aan Liverpool. Uiteindelijk kwamen beide clubs uit op een bedrag van elf miljoen euro inclusief bonussen voor de trainer. Slot neemt Sipke Hulshoff en Ruben Peeters mee naar Anfield. De beleidsbepalers uit Rotterdam zullen zich nu buigen over de vraag wie de succestrainer op gaat volgen in De Kuip.

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte

Voetbalzone schreef een uitgebreide terugblik op het tijdperk van Slot bij Feyenoord. Lees artikel

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-3 winst) gaf Slot al aan ervan uit te gaan dat de transfer zijn doorgang zou vinden. "Het lijkt me duidelijk dat ik graag naar Liverpool wil", bekende Slot zijn ambities voor komend seizoen.

Na afloop zei Slot zelfs dat hij er 'volledig van overtuigd is dat de clubs eruit gaan komen'. "Er wordt hard onderhandeld en dat is ieders goed recht, maar ik ben er absoluut van overtuigd dat ze eruit gaan komen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties