Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wesley Sneijder is toegelaten tot prestigieuze Harvard University

Laatste update:

Sneijder is al een tijdje zoekende naar een nieuwe rol in de voetballerij. De oud-middenvelder sprak met Maurice Steijn over een functie bij Ajax, maar voorlopig lijkt dat van de baan. Sneijder zal de komende maanden druk zijn met twee opleidingen. "Ik ga een leiderschapsopleiding volgen aan de Nyenrode Business Universiteit. Ik ben een aantal jaar geleden om die reden begonnen met de trainerscursus bij de KNVB. Ik wilde daarin begeleid worden, dat was toen niet mogelijk." Sneijder stopte omdat de KNVB geen trainerscursus op maat wilde aanbieden.

De Nyenrode-opleiding staat volledig los van sport. "Het heeft echt met management te maken", legt Sneijder uit. "Hoe word je een echte leider? Dat wil ik wel uit gaan zoeken, door middel van zelfreflectie en ook feedback van anderen. De opleiding is een praktijkvorm. Je werkt in groepsverband. Dat sprak me heel erg aan. Het duurt in totaal een aantal maanden. Het zijn een aantal blokken van twee dagen, en dan weer even een tijdje niet."

Sneijder gaat niet één, maar twee opleidingen tegelijk volgen. "Ik ben daarnaast toegelaten tot Harvard. Nyenrode is de praktijk en dit is de theorie. Dat is online, ook in een andere taal. Dat vind ik belangrijk. Als je straks internationaal wil gaan, dan heb je dat gewoon nodig." Sneijder verwacht tot ongeveer april 2024 bezig te zijn met de studies.

Meer nieuws

'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
33
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
33
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
38
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
21
Zlatan twijfelt in gesprek met Piers Morgan openlijk over kwaliteiten Ten Hag
71
Wedstrijdbezoek in de herfstvakantie? Koop jouw kaarten in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties