Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

West Ham meldt zich met Rice-miljoenen voor tweetal van Manchester United

Laatste update:

West Ham verkocht Declan Rice eerder deze zomer voor maximaal 122 miljoen euro: een Brits transferrecord. In de zoektocht naar een of meerdere defensieve middenvelder was al bekend dat West Ham interesse had getoond in Ajacied Edson Álvarez. Het is de laatste tijd echter vrij stil rondom de Mexicaan en bovendien wordt West Ham in verband gebracht met meerdere (defensieve) middenvelders. Zo meldde transfermarktexpert Fabrizio Romano dinsdag nog dat een bod van 46 miljoen euro op Conor Gallagher werd afgewezen door Chelsea, dat 58 miljoen vraagt.

Daarnaast wisten Engelse media in de voorbije weken te melden dat Denis Zakaria, James Ward-Prowse, João Palhinha en ook McTominay op het verlanglijstje bij de Conference League-houder staan. Laatstgenoemde lijkt komend seizoen niet te hoeven rekenen op een basisplaats onder Erik ten Hag, die centraal op het middenveld ook de beschikking heeft over onder meer Casemiro, Fred en Christian Eriksen. McTominay ligt nog tot medio 2025 vast op Old Trafford, al heeft Man United de optie om zijn contract met een jaar te verlengen.

Het is echter nog maar de vraag of Man United McTominay en Maguire laat gaan, daar zij worden beschouwd als 'hele belangrijke leden van de selectie'. De nummer drie van afgelopen Premier League-seizoen zou dan ook alleen willen nadenken over transfers wanneer er 'hele hoge aanbiedingen' binnenkomen, schrijft Sky Sports. Maguire kreeg onlangs nog relatief zwaar nieuws te verwerken, toen hij hoorde dat de aanvoerdersband van hem werd afgenomen en overgedragen aan Bruno Fernandes. Net als McTominay ligt Maguire tot medio 2025 vast, met een optie op een extra seizoen.

Meer nieuws

Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
0
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
0
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
1
Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
18
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties