Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willem II incasseert liefst zes tegendoelpunten in risicowedstrijd

Laatste update:

Een eigen doelpunt van Francisco Martos zorgde ervoor dat Willem II de leiding nam. Daarna ging het echter faliekant mis voor de ploeg van Streppel. Florent Stevance nam de gelijkmaker voor zijn rekening. Clément Tainmont zorgde nog voor rust voor de 1-2 en 1-3.

Na de onderbreking deed Charleroi, dat twee weken langer in voorbereiding is dan Willem II, het niet rustiger aan. David Pollet, Guillaume François en Roman Ferber verergerden het sportieve leed voor de Tilburgers.

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Lijnders kan na naderend vertrek bij Liverpool weer aan de slag als hoofdtrainer
4
Hulshoff stopt door Slot als assistent bij Oranje; Koeman vindt direct vervanger
17
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
10
Nieuwe kandidaat voor Ronald Koeman en Nederland? 'Je hoopt er stiekem toch op'
13
Ajax op hoofdlijnen akkoord met nieuwe trainer Francesco Farioli
69

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties