Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Teun Koopmeiners helpt Atalanta met goal aan plek in finale Coppa Italia

Laatste update:

Atalanta, waar ook Marten de Roon een basisplek kreeg en Hans Hateboer op de bank zat, begon uitstekend aan de wedstrijd. In de achtste speelminuut kreeg Koopmeiners de bal met enig fortuin mee in de as van het veld en snelde hij richting de zestien. Met een diagonale schuiver zorgde hij vervolgens voor de 1-0.

Meer: Johan Derksen: ‘Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal’

Enkele minuten later dacht Gianluca Scamacca met een kanonskogel voor de 2-0 te zorgen, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens een overtreding eerder in de aanval. Alles leek goed te vallen toen Nikola Milenkovic van Fiorentina in de 53ste minuut een directe rode kaart kreeg, al wisten de bezoekers een kwartier later toch de gelijkmaker aan te tekenen.

Op aangeven van Cristiano Biraghi kwam la Viola op 1-1. Nadien voerde Atalanta de druk op het vijandige doel op en werden er veel kansen gecreëerd. Een kwartier voor tijd kreeg de thuisploeg de verdiende 2-1 voorsprong in handen dankzij een fenomenale, acorbatische treffer van Scamacca.

Het zag er lang naar uit dat een verlenging ging bepalen wie zich zou plaatsen voor de finale, maar uiteindelijk bleek Atalanta genoeg te hebben aan de ruim acht minuten blessuretijd.

Via Scamacca belandde de bal met enig geluk bij Ademola Lookman, die met een hard en laag schot afrondde: 3-1. Hoewel het doelpunt in eerste instantie werd afgevlagd wegens buitenspel, keurde de dienstdoende videoarbiter de treffer kort daarna alsnog goed.

Net als bij de 3-1 counterde Atalanta razendsnel en werd Mario Pasalic via Lookman in stelling gebracht. Met een bekeken stiftbal schoot de Kroaat zijn ploeg definitief naar de bekerfinale: 4-1.

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
2
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
1
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
10
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties