Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wim Kieft ziet probleem bij 'armoedig' PSV: 'In niets vergelijkbaar met De Jong'

Laatste update:

"PSV valt niet mee en geeft eigenlijk in geen enkele grote wedstrijd thuis tot dusver. Tegen Ajax wonnen ze de Johan Cruijff Schaal, maar clubs zitten op dat moment vaak in een andere fase van de voorbereiding. PSV profiteerde daar vorig seizoen ook van. Dat zegt me niet zoveel", aldus Kieft. PSV wist in de laatste zes officiële wedstrijden slechts twee keer te winnen, tegen FC Volendam en Excelsior.

In de cruciale thuiswedstrijd tegen Rangers (0-1 nederlaag) in de Champions League raakte De Jong geblesseerd en sindsdien speelt PSV zonder echte nummer 9, zo zegt Kieft. "Zonder Luuk de Jong en in mindere mate Noni Madueke loopt er in Eindhoven een armoedige voorhoede. Als Yorbe Vertessen je tweede spits is, heb je een probleem. Hij is wel snel, maar geen aanspeelpunt of bijzondere kopper en blinkt niet uit in het afmaken. In niets is hij vergelijkbaar met De Jong."

Kieft begrijpt er dan ook niet dat PSV Carlos Vinícius heeft laten gaan. "Vreemd dat de clubleiding Carlos Vinícius heeft laten gaan. Hij kwam tekort voor het niveau van PSV, maar is wel vergelijkbaar met De Jong. Vertessen is dat in niets en kan je alleen maar in de diepte wegsturen." Aanstaande zondag mag PSV zich revancheren in een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk, waarna het lastige uitduel bij Arsenal in de Europa League wacht. Drie dagen later komt Feyenoord op bezoek in de Eredivisie.

Meer nieuws

Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
0
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
15
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
7
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
7
Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
6
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties