Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

WK-finalist lijkt fraaie transfer naar Inter met 'here we go' zelf te bevestigen

Laatste update:

Na de berichtgeving van Romano meldde Thuram zich ook op Twitter en leek de deal middels een tweet zelf eveneens te bevestigen door de kenmerkende 'here we go' van de journalist te tweeten. De Fransman verwijderde zijn post vervolgens, maar niets lijkt een overgang naar Inter nog in de weg te staan. Met Thuram halen i Nerazzurri een gewilde speler in huis. De spits kon ook rekenen op interesse van Paris Saint-Germain, AC Milan en RB Leipzig.

Thuram leek in eerste instantie op weg naar PSG, maar raakte vervolgens onder de indruk van het aanbod van AC Milan. Toch is het Inter op het laatste moment alsnog gelukt om de aanvaller voor de neus van de stadsgenoot weg te kapen. Bij de Champions League-finalist wordt Thuram binnengehaald als de opvolger van Edin Dzeko, die donderdag zijn overstap naar Fenerbahçe afrondde. Het afgelopen seizoen kwam hij bij Gladbach tot zestien doelpunten en zeven assists.

Thuram, de zoon van oud-wereldkampioen Lilian Thuram, werd eind vorig jaar door bondscoach Didier Deschamps op het laatste moment alsnog geselecteerd voor het WK in Qatar. In de verloren finale tegen Argentinië kwam hij als invaller binnen de lijnen en was hij verantwoordelijk voor een assist op Kylian Mbappé. De spits sloot zich in de zomer van 2019 aan bij Mönchengladbach en kwam in 134 wedstrijden tot 44 doelpunten en 29 assists voor die Fohlen.

Meer nieuws

Gullit: 'Als Ancelotti hetzelfde zou doen bij Ajax, wordt het grote paniek'
3
'FC Barcelona weet welke twee spelers de voorhoede beter kunnen maken'
8
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
14
Superfan PSV heeft geen hoge pet op van Simons, maar wel van Memphis
23
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
7
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties