Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woede na kwetsend lied over Sala: 'Menselijke bullshit kent geen grenzen'

Laatste update:

Nice verloor afgelopen zaterdag in de finale van de Coupe de France met 0-1 van Nantes. Enkele fans van de Zuid-Fransen leken dit verlies niet te kunnen verkroppen en betrokken de overleden Sala bij spreekkoren tijdens de thuisoverwinning op Saint-Étienne van woensdagavond. "Hij is een Argentijn, die niet goed zwemt, Emiliano onder water, Emiliano onder water", klonk het in Nice, refererend aan het ongeluk waarbij Sala om het leven kwam in 2019.

Christoph Galtier, de trainer van Nice, was laaiend na het horen van het lied. "Ik heb geen woorden om te beschrijven wat ik zojuist heb gehoord", begon de oefenmeester zijn tirade. "Je hoort wel vaker ongepaste dingen in het stadion, maar dit is niet te geloven. Als de fans komen om de doden te beledigen kunnen ze beter thuisblijven. Er wordt wel eens gezegd dat wat we in het stadion zien een weerspiegeling is van de samenleving. Als dit de samenleving van nu samenvat zijn we genaaid", liet de oefenmeester op niet mis te verstane wijze blijken.

Ook Antoine Kombouaré, de trainer van Nantes, werd op de hoogte gebracht van het voorval. Hij kon zijn oren niet geloven. "Menselijke bullshit kent geen grenzen, ik ben ziedend", aldus Kombouaré. "Ik weet niet wat ik moet zeggen, het kan deze mensen blijkbaar niets schelen. Zulke supporters zouden geweerd moeten worden uit stadions, het is ronduit beschamend. Onze Emiliano (Sala red.) is van ons afgenomen, ik heb enorm veel medelijden met zijn familie. Ik weet dat supporters soms idioten kunnen zijn, maar deze mensen zijn echt ezels."

Ligue 1
OGC Nice
4 - 2
Saint-Étienne

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties