Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wout Weghorst droomt van transfer naar Eredivisie-club: 'Zou ik graag willen'

Laatste update:

Weghorst is nog altijd eigendom van Burnley, waar hij tot medio 2025 vastligt. De boomlange spits uit Borne speelt dit seizoen op huurbasis voor Hoffenheim. Na veertien optredens voor de Duitse middenmoter staat Weghorst op vier doelpunten. Eenmaal fungeerde de aanvalsleider als aangever.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Sinds 2018 is Weghorst actief in het buitenland, toen VfL Wolfsburg hem voor ruim 10 miljoen euro overnam van AZ. De rechtspoot denkt inmiddels na over een terugkeer naar Nederland. "Ik zit nu in een fase waarin ik ook andere dromen krijg, weg van het sportieve aspect. Uiteindelijk willen we graag terug naar het oosten van Nederland en daar een vaste plek creëren."

De spits weet precies wat hij wil. "Een mooi vrijstaand huis, gezellig met de kinderen, diertjes in de tuin. Maar het komt zoals het komt. Ik ben nog steeds maar 31 jaar en gevoelsmatig nog lang niet klaar", aldus Weghorst.

Hoewel de aanvaller in het verleden furore maakte bij Heracles Almelo, zou hij zijn carrière liever afsluiten bij rivaal Twente. "Dat zou ik wel graag willen. Mocht het lukken, wil ik ook echt van toegevoegde waarde zijn en kampioen worden. Dat zou de cirkel rondmaken."

Weghorst speelde in Nederland eerder voor FC Emmen, Heracles en AZ. In de Eredivisie staat de teller op 51 doelpunten en 17 assists in 124 wedstrijden. Een niveau lager, in de Keuken Kampioen Divisie, was Weghorst goed voor 20 doelpunten in 62 duels.

Momenteel lijkt het onwaarschijnlijk dat Weghorst op korte termijn haalbaar is voor Twente. De spits van Oranje ontvangt nog altijd een vorstelijk loon, terwijl zijn marktwaarde door Transfermarkt op 9 miljoen euro wordt geschat. In de zomer van 2025 loopt Weghorst uit zijn contract in Engeland, waardoor hij dan wellicht wel een realistische optie voor Twente is.

Verwacht jij dat Weghorst in 2024 al haalbaar is voor Twente?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
62
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
12
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties