Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'

Laatste update:

Bovengenoemd medium meldt dat Ajax en Potter (48) al enige weken met elkaar praten en dat er sprake is van wederzijds respect. Het financiële plaatje vormt voorlopig echter een struikelblok. Daarnaast is er nog geen akkoord over de invulling van de technische staf en de zeggenschap van Potter wat betreft het transferbeleid van Ajax.

Meer: Leroy Fer werkte onder Farioli én Potter: ‘Ik denk dat hij beter bij Ajax past’

Voor Potter zijn dat speerpunten tijdens de gesprekken en het lijkt er niet op dat hij en zijn assistenten bereid zijn om concessies te doen. Aan de andere kant wil Ajax, zoals in de afgelopen jaren wel vaak het geval was, geen afbreuk doen aan de principes om Potter naar Amsterdam te kunnen halen. Derhalve is een definitief akkoord tussen club en coach nog niet in zicht.

Ajax wil doorpakken


Ajax is in ieder geval niet bereid om nog eens weken met Potter te praten, voegt Voetbal International toe. Mocht er geen doorbraak komen, dan schakelt men door naar Farioli. Een delegatie van Ajax was onlangs in Zuid-Frankrijk voor een kennismakingsgesprek met de trainer van OGC Nice. De Italiaan lijkt wel oren te hebben naar een avontuur in Nederland.

Voor de ambitieuze Farioli is het pas zijn derde seizoen als hoofdtrainer. De jonge trainer deed in Turkije ervaring op bij Karagümrük en Alanyaspor en is sinds medio 2023 verbonden aan Nice, waar zijn contract nog ruim een jaar doorloopt. De Zuid-Fransen staan momenteel vijfde in de Ligue 1 en hebben nog een kleine kans op Champions League-voetbal.

Twee kandidaten


Volgens clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf zijn Potter en Farioli de twee overgebleven kandidaten voor Ajax. Pas op het moment dat beide namen niet haalbaar blijken, komen andere trainers in beeld. De journalist beweert zelfs dat de Amsterdammers ernaar streven de naam van de nieuwe coach komende week bekend te maken.

Erik ten Hag, die werd gezien als droomkandidaat, lijkt inmiddels vergeten. "De clubleiding beseft dat de terugkeer van de Tukker een lastig verhaal wordt. Donderdag lekte uit dat hij bij Manchester United mag blijven. Ajax rest niets anders dan te kiezen uit de twee overgebleven kandidaten, Graham Potter en Francesco Farioli. Pas als zij niet haalbaar zijn, komen andere trainers in beeld", zo schreef Verweij zaterdag in de ochtendkrant.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
6
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties