Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League

Laatste update:

Al eerder maakte Christian Falk, journalist bij het Duitse medium, op X wereldkundig dat Erik ten Hag een van de namen is die momenteel wordt overwogen door Bayern. Inmiddels wordt de naam van Mark van Bommel daaraan toegevoegd.

De oud-middenvelder is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Royal Antwerp, maar volgens onder meer De Telegraaf en Fabrizio Romano stopt hij na de huidige jaargang. Van Bommel zou het niet langer 'naar zijn zin hebben' in België.

Volgens BILD is hij nu in beeld als mogelijke opvolger van Thomas Tuchel. Van Bommel is een oud-speler van Bayern en dat gegeven wordt opgevoerd als voornaamste reden voor zijn kandidatuur.

Eerder werd de voormalig PSV-trainer genoemd bij AC Milan. I Rossoneri zien in Van Bommel een potentiële vervanger van Stefano Pioli, die zo goed als zeker na dit seizoen vertrekt uit Milaan. Lange tijd leek Milan in zee te gaan met Julen Lopetegui, maar de onderhandelingen met de Spanjaard zijn reeds gestaakt.

Naast Ten Hag en Van Bommel zijn, zoals eerder gemeld, Zinédine Zidane, Roger Schmidt, Lopetegui en Roberto De Zerbi in beeld bij Bayern. Daarnaast staan volgens de Duitse krant José Mourinho, Antonio Conte, Hansi Flick, Christian Streich, Martín Demichelis en Joachim Löw op de lijst van der Rekordmeister.

Wie na de afwijzing van Rangnick de voornaamste kandidaat is om Tuchel op te volgen, is onbekend. Naar verluidt hoopt Bayern deze maand nog een nieuwe trainer te presenteren.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
12
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties