Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Yaya Touré voelt zich misbruikt door 'vloek over Guardiola': 'Stop hiermee!'

Laatste update:

De betovering loopt al sinds 2018. Touré vertrok na jaren van bewezen diensten door de achterdeur bij the Citizens, onder meer door de slechte band met Guardiola. Seluk onthulde daarop Afrikaanse sjamanen te hebben ingeschakeld om de Catalaan te vervloeken. Zolang de vloek zou lopen, zou Guardiola nooit meer de Champions League winnen. Zo geschiedde: dichterbij dan de finale van 2021 (die met 0-1 verloren werd van Chelsea) kwam Guardiola nooit meer.

Pep won weliswaar nog driemaal de Premier League en de EFL Cup, tweemaal de Community Shield en eenmaal de FA Cup, de eindzege in het miljardenbal ontbreekt nog altijd in het rijtje. Dit jaar lijkt het te kunnen. "Ik wil mijn excuses aanbieden", zegt Suluk namelijk. "Het is tijd voor deze verbitterdheid om te stoppen, en ik weet dat Yaya daar hetzelfde over denkt. Ik kan verklappen dat de vloek is opgeheven door de sjamanen, en ik denk dat City de Champions League gaat winnen onder Pep."

City is een van de laatste vier kanshebbers op de cup met de grote oren. Het zal in een tweeluik afgewerkt op 9 en 16 mei moeten afrekenen met Real Madrid. Eventuele tegenstander in de finale is AC Milan of Internazionale. Voor Guardiola zou het zijn derde Champions League-zege in zijn trainerscarrière betekenen. Hij mocht de trofee al tweemaal omhoogtillen als coach van Barcelona, in 2009 en 2011.

Update 16:16 uur: Yaya Touré meldt zich verontwaardigd op Twitter
Yaya Touré is absoluut niet blij met de berichtgeving rond zijn persoon, zo laat de oud-middenvelder blijken op Twitter. "Mijn voormalige zaakwaarnemer wordt door de media geciteerd over een 'vloek'. Associeer mij alsjeblieft niet met deze onzin en luie stereotypen over Afrikaanse vloeken!" Touré heeft alle banden met Seluk al langer verbroken. "Media... ga verder alsjeblieft. Deze man vertegenwoordigt mij op geen enkele manier. Het versterken van deze stereotypen is schadelijk."

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
3
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
5
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
6
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
33

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties