Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zaakwaarnemer Antony spreekt duidelijke taal over toekomst bij Man United

Laatste update:

Het huwelijk tussen Antony en United mag nog geen succes heten. Na een doelpunt bij zijn debuut tegen Arsenal volgde een wisselend seizoen, en deze jaargang schreef de aanvaller zelfs nog geen enkel(e) doelpunt of assist op zijn naam.

De geluiden over een vertrek beginnen daarom steeds harder te klinken. The Evening Standard beweerde dinsdag dat United Antony voor ongeveer de helft van zijn aankoopbedrag - een slordige 100 miljoen euro, betaald aan Ajax - in Saudi-Arabië probeert te slijten.

Fabrizio Romano ontkende het gerucht al snel, wat kracht wordt bijgezet door Pedroso's statement. "Manchester United heeft tot dusver nog geen enkele intentie voor een verkoop gecommuniceerd, noch in januari, noch komende zomer", aldus de zaakwaarnemer.

Pedroso erkent wel dat zijn cliënt meer moet leveren dan hij doet. Daar zou Antony zijn levensstijl drastisch voor aangepast hebben.

"Hij heeft zijn huis speciaal ingericht om zijn spieren sneller en beter te kunnen laten herstellen", somt Pedroso op. "De Premier League vraagt fysiek heel veel van je, en daar kwam hij vorig jaar pas voor het eerst mee in aanraking. Ook heeft hij zijn dieet verbeterd, gebaseerd op voorschriften van een voedingsdeskundige. Hij eet beter en hij slaapt beter en vroeger."

Antony hoopt zondag zijn productiedroogte te doorbreken, wanneer United het in FA Cup-verband opneemt tegen Newport County. Zijn laatste doelpunt voor de club dateert van april vorig jaar, toen Antony de score opende in het Premier League-duel met Nottingham Forrest (0-2).

Moet Manchester United afscheid nemen van Antony?

Meer nieuws

Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
1
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
9
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties