Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Spelersgroep PSV laat speciale wens van Bosz na officieuze landstitel uitkomen

Laatste update:

Bosz krijgt vanuit de perszaal de vraag of hij al een besefmomentje heeft gehad, na de monsteroverwinning in Friesland en het uiterst succesvolle PSV-seizoen in zijn algemeenheid.

"Eigenlijk niet", antwoordt de trainer. "Ik heb gelukkig nog wel een foto mogen maken met de jongens", laat een toch wat ontroerde Bosz zich ontvallen. Dat was een bewust verzoek van de trainer, zo geeft hij aan.

"Daar heb ik ze om gevraagd. Dat wilde ik heel graag. Dus die heb ik mooi kunnen maken. Dat is wel bijzonder, ja." Volgende week kan PSV zich tot kampioen kronen, daar Feyenoord later op de avond geen fout maakte tegen Go Ahead Eagles.

"Dat momentje van echt genieten, dat gaat echt komen. En ook het realiseren dat je niet alleen kampioen bent geworden. Je wil wedstrijden winnen, maar dat is niet genoeg", doelt de trainer op zijn offensieve speelstijl.

"En als dan blijkt dat je die twee zaken, die twee werelden kan verenigen, dan ben ik vooral waanzinnig trots op de jongens, mijn staf en de club." Volgende week kan Bosz wederom een foto maken met zijn selectie, maar dan met de kampioensschaal in handen.

"Maar voor mij is dit veel belangrijker", benadrukt Bosz. "Dít moment, na zo'n wedstrijd, met die jongens zo even samen vastleggen, dat vond ik wel heel mooi." Na afloop van de wedstrijd die het officieuze kampioenschap beslechtte, werd Bosz al gejonast door zijn spelersgroep.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
12
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
5
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties