Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zian Flemming kan met twee verschillende clubs de Champions League in

Laatste update:

The Clarets hebben nu een bod op tafel liggen van tien miljoen euro, exclusief bonussen. De club van Wout Weghorst wil die aanbieding vooralsnog niet verhogen, terwijl Millwall niet bereid is om water bij de wijn te doen. Mogelijk zet de interesse van Lazio en Sevilla de Engelse promovendus aan tot een nieuw bod, daar de Champions League-deelnemers Flemming nadrukkelijk volgen. Burnley zal snel moeten handelen om de Europese topclubs af te troeven. De 24-jarige Amsterdammer zelf zou wel openstaan voor een stap hogerop.

Flemming maakte zich in zijn eerste seizoen in Engeland razendsnel populair bij de fanatieke aanhang van Millwall. Tot dusver speelde de rechtspoot 44 officiële duels in dienst van the Lions, waarin hij goed was voor 15 doelpunten en 3 assists. Flemming wordt in Londen gezien als 'het koopje van 2022', daar hij Millwall slechts 2,5 miljoen euro heeft gekost. Een jaar later kunnen de Engelsen ruim 8 miljoen euro winst maken, maar de clubleiding aast op een hogere transfersom.

Fortuna Sittard kan profiteren van een eventuele transfer, daar de Limburgers vorige zomer een doorverkooppercentage hebben bedongen. Hoe hoog dat percentage is, is tot op heden onbekend. Bij alle drie de genoemde clubs maakt Flemming een goede kans op een basisplaats, daar de concurrentie op zijn positie redelijk meevalt. Bij een keuze voor Lazio of Sevilla gaat het jeugdproduct van Ajax voor het eerst in zijn profcarrière Europees voetbal spelen. Sevilla zit als Europa League-winnaar, net als Feyenoord, in pot 1. Lazio is als nummer twee van de Serie A ingedeeld in pot 3.

Voor welke club moet Zian Flemming kiezen?

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
0
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
4
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
41
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
6
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
61
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties