Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech helpt Galatasaray met prachtige knal aan koppositie; rood voor Leroy Fer

Laatste update:

Galatasaray begon het duel met Dries Mertens in de basis, terwijl Ziyech en voormalig Eredivisionisten Davinson Sánchez en Carlos Vinícius op de bank startten. Ook bij Alanyaspor stond er een bekende aan de aftrap: Fer.

De bezoekers waren het gevaarlijkst in de eerste helft en leken na een klein half uur op voorsprong te komen. Abdülkerim Bardakci kopte de bal binnen, maar duwde daarbij zijn tegenstander. De treffer werd daarom afgekeurd.

Vlak voor rust liet Mertens zich zien. Hij probeerde de bal vanaf een meter of vijftien met de buitenkant van zijn voet de kruising in te draaien, maar de bal eindigde op de lat.

De tweede helft verliep een stuk voorspoediger voor Cimbom. Baris Yilmaz opende de score door naar binnen te draaien en de bal in de verre hoek binnen te schuiven: 0-1. Vlak daarna kreeg hij vanaf een meter of vijf de uitgelezen mogelijkheid om de score zelfs te verdubbelen, maar de buitenspeler schoot over.

Na een uur spelen viel de 0-2 alsnog, en hij kwam op naam van de in de rust ingevallen Ziyech. De Marokkaans international besloot vanaf een meter of twintig maar eens uit te halen, en de bal vloog prachtig de verre hoek in. Het was het eerste doelpunt voor Ziyech namens Galatasaray sinds 2 december vorig jaar.

Niet lang daarna moest Alanyaspor verder met tien man, nadat Fer zijn tweede gele kaart had gekregen vanwege een overtreding op Yilmaz. Laatstgenoemde zette twintig minuten voor tijd de 0-3 op het bord, door fraai weg te draaien bij zijn tegenstander en de bal opnieuw in de verre hoek te krullen. Met een intikker na een prima voorzet tekende Mauro Icardi ook nog voor de 0-4.

Meer nieuws

Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
32
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
13
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
4
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties